všetci pindajú do toho, ako tie zápasy prehrali, ale pritom hokejisti dokázali pri zviditeľňovaní Slovenska asi viac, než ktokoľvek iný. okrem toho, sme malý štát s obmedzeným výberom hokejistov a naša liga sa nemôže rovnať tým zahraničným ako je NHL a podobne... ďalej vačšina hokejistov spolu pravidelne nehráva, nie sú skoordinovaní, zvyknutí na seba a tréner je Kanaďan, zvyknutý na trochu iný štýl hokeja ako naši hokejisti...
to všetko ovplyvnilo ich výkon a na ich mieste by ste to o nič lepšie nezvládli, kritizovať z pohodlia gauča pred televízorom je najľahšie
@miranda163 s niecim suhlasim s niecim nie ... tot iste moze o sebe povedat este par timov ze sa nemozu rovnat tym zahranicnym dokonca mozu povedat aj to ze spolu hokejisti nehravaju tak casto, a dokonca mozu povedat aj to ze tiez nemaju trenera zo svojho statu..a dalsia vec v takejto zostave uz parkrat hrali chlapci sa dost ,,hrovo,, poznaju takze tolko k tomu...ale s tym kritizovanim suhlasim..teraz nech sa ukazu patrioti a nech si stoja za statom a nie cez majstrovstva vedel byt kazdy velky fanusik...
@e akože on nebol pôvodne na mňa najebaný, v systéme účtovania bol bordel, pokutovali ho za to, a mal nenormálny monológ o tom, akí sú jeho zamestnanci skrachovaní vytretí kokoti/neschopné polopotratené piče, na čo som mu zabrala zorné pole ja s nohami vyloženými na stole (pre vysvetlenie naša tlupa bengôr je tam už prakticky zahrnutá v inventári, polonahí ležíme na stoloch a s barmanom vypľujeme pysk, proste fakt domáce prostredie), bola som, citujem rozvalená jak lacná kurva pri prázdnom stole (NEBOL prázdny), zaberala som miesto, odplašovala mu zákazníkov (aj tak poznám každého, kto tam chodí), a surovo ma vyhodil (Aj tak sme už odchádzali, ale toto si historicky dovolil len raz predtým, a to bol podstatne rozdielny prípad.)
nie, som odrezana od sveta takze som nemala ale vobec ziadny prehlad o tom co sa deje s hokejom, ale plakala som kazdy prehraty zapas okrem toho s ceskom, to uz som na prehru bola pripravena psychicky... a to, ze Palo skoncil mi je stale velmi luto, dozvedela som sa to az dnes.. Slovensko uz nikdy nebude mat taky silny hokejovy tym ako spred niekolkych rokov, co je velka skoda, boli sme krali
nemohla som sledovať náš zápas ,bola som dlho v škole ...ale teda uff ..keby som videla našich chalanov plakať ,asi by som sa neudržala ... / chudáci ..mali toľko smoly tieto MS a doma boli ...poslednýkrát pokope hrozné ...mi ich je nesmierne ľúto ...
Jagr zaraba 5x tolko co Visnovsky s Demitrom dokopy, ma 40 na krku a napriek tomu chodi svoju krajinu reprezentovat rok co rok a stale nekonci. Preco oni ano?
no nie , nemohol som to vcera pozerat ....ale este par dni predtym som rozmyslal ze tato generacia bola fakt fenomenom ...pekne zazitky z 2002 , kazdy rok som sa tesil ked ich uvidim hrat na majstrovstvach .....dokonca maju na svedomí moju jedinu vaznu zlomeninu v zivote , ked som si pri pozemnom koheji zlomim klucnu kost .....inac som sportovy antitalent ...ale prave tato generacia ma prinutila ist s kamosmi hrat na ulicu ....bolo mi luto ked som nad tym vsetkym rozmyslal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ale som rada že sme vyhrali aj napriek tomu, že nám to teraz nepomôže, lebo keby nie, tak možno na budúci rok ani nenastúpime
divaci boli super
ale aspoň si na posledný amen zachránili česť..alebo čo
to všetko ovplyvnilo ich výkon a na ich mieste by ste to o nič lepšie nezvládli, kritizovať z pohodlia gauča pred televízorom je najľahšie
A nie, neplakala som!
ach, dobre..áno plakala!!!! ale nie z výsledku...z rozlúčky! :/
no ale bolo to dojemne aj ty fanuskovia ze ich nevypiskali ale povzbudzovali stale