idem zajtra prvy krat v živote poza školu.. po prve držte prsty po druhe..idem tam s jednym kamošom,..(kamošom čo sa mi páči nepozname sa dlho taže ani ho kamošom nemožem nazvať)ale..tjj..pointa je..že..čo mame robiť..zatim mame dohodnute žee ideme
@pawlo...nemam rada stereotyp..a ja patrim medzi tych salenych ludi co maju radi zabavu a srandu a ..som v tretom rocniku na strednej,,chcem na strednu spominat aj na vsetky tei blbosti co sa diali,co som robila..,nie len na to ako som tazko presedavala a prespavala tych par dni v skole...
neviem si predstavit ulievat sa na katolickej skole mne stacilo ze mi dneska nechcela ucitelka ospravedlnit za ockovanie celych 5 hodin !! ako jeden den a pritom mame teraz same suplovane hodiny ....
fiiha,tak to je fakz zaujimave ze 1.krat v 18.. zlatee.. no a tak,co vas bavi tak...na tu kavu to neni,zle no...nekam sa poprexadzat,alebo popozerat do nejakeho obchod.centra a tam nejak pohaluzit,napr.ako su ta tie lezecke steny a take,hovadiny....podla mna.. prajem haluuzny blic..
Na ZŠ som nikdy nebola poza školu, nikdy. Asi preto, že školu mám 300 metrov od domu a mama mala na mňa perfektný výhľad
Na strednej sa to zmenilo, ale keď idem raz za čas "za," tak idem k svojmu chalanovi, prípadne raz (to bolo jeden týždeň) som sa chodila "učiť" hrať na gitare
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Na strednej sa to zmenilo, ale keď idem raz za čas "za," tak idem k svojmu chalanovi, prípadne raz (to bolo jeden týždeň) som sa chodila "učiť" hrať na gitare
- inak ani ja som este nebola poza školu-nejako ma to netrapi, to co ma v skole nebavi to nejako prezijem a tak
- prvý polrok-vymeškaných 0 hodín sa mi ešte nestalo ale teraz už nake mam sak čo