Mám veľa negatívnych asociácii spojených s mojím rodiskom (za čo samo o sebe nemôže, keďže bolo len ich pasívnym dejiskom, ale nedokážem to odčleniť). K tomu sú tu faktory ako málo príležitostí a drvivú väčšinu roka otrasné počasie (čo nevyváži ani veľmi pekná príroda). Chcem ísť preč.
Tak ako najradšej by som si našiel priateľku a býval s ňou ale človek si niekedy nevyberá a tak byvam s rodičmi lebo však potrebujú ma a je to docela aj výhodné pre mňa aj pre nich
ja kde žijem, tak mám celkom pekné prostredie, okolo seba hory, krásne miesta, kde sa dá isť zrelaxovať, ku jazeru alebo pod... takže ja tu asi aj zomriem, kde teraz žijem
som uz raz odstahovana a navyknuta na svoj novy zivot. nechyba mi nic z povodneho bydliska. mozno aj ano, ale pripada mi to vsetko tak nenavratme prec, koniec pribehu proste. nemam rada navraty a take tie kecy, no ahoooj akooo, co nove? to je take...o nicom. odcudzenie. som za to, nikdy sa nerozlucit, lebo ked tam uz je take ze daj mi dychat, asi je tam velky problem
Ako no čím skôr het tým lepšie na strednej by som šla na rok het...a najlepšie keby som tam potom ostala rovno 2 roky a zmaturovala a na výšku už určite do zahraničia a potom niekde het byť celý život... úprimne nie že by som to u nás nemala rada práve naopak ale aj tak by bolo lepšie sa odsťahovať... dôvod trošku na dlhšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@devanelemen aha