vzhľadom na to, že všetky svoje predsavzatia poruším, nemá zmysel si zas stanoviť nejaké somariny, komu by sa chcelo chodiť po schodoch a nie výťahom ako si to nanucujem už nejaký ten čas??
že si budem pravidelne písať denník, zapisovať všetko potrebné to notesa a porobím na prvýkrát všetky skúšky....to je tak na začiatok....ale chcela by som byť celá lepšia a správať sa lepšie
no jasne tradicne - prestat fajcit, robit zadania priebezne a nie vsetky na poldenu chvilu, cvicit, najprv rozmyslat potom hovorit .... inac by som nemala cely rok co porusovat
ja si v takých pravidelných intervaloch zvyknem hovoriť, že: "ty krava, už začni používať naplno ten diár, načo ho máš, keď aj tak všetko držíš v hlave", mám obdobie kedy ho naozaj používam a potom zase nič.
Zvladnut zapadne Slovensko na bicykli (to bude chciet novy bicykel)
Prestat si okusovat nechty (mizerny zlozvyk)
Napisat knihu
Co najviac brigadovat vo volnom case
Robit si modely lodiek.
Kategoria nerealna: Lepsie vztahy so susedmi.
Lepsie vztahy s rodinou.
Lepsie vztahy s kymkolvek.
Kategoria "" s bozou pomocou"" : Prestat fajcit (zase raz)
Chodit skoro spat.
Prestat hrat pocitacove hry (co suvisi s tym neskorym spanim)
Co sa tyka tohoto roku: - prestal som pit (na co som hrdy)
jedno co tu nebudem vypisovat lebo je to az prilis osobne
verejny coming out (co nebolo predcavzatie ale prislo to nejak po ceste zivota)
Myslim si ze zmenit co chcete mozete v lubovolny den a nemusite si naivne nahovarat ze uz len do konca roka.....
Lebo ked utichnu petardy, podgurazeny dav a sanitky vezuce pacientov s otravou krvy do nemocnice vlastne zistite, ze novy rok ziadny zlom nie je a prvy januar je len dalsi den po dalsom dni ktore si ludstvo chronologicky eviduje. Nic viac.
predsavzatia si davam v jednom kuse ...ale skor pocas roku ako na novy rok....najcastejsie su to: citat vela knih vo volnom case, pravidelne cvicit, nerobit do skoly vsetko na poslednu chvilu, zlepsovat sa v cudzich jazykoch..hlavne v anglictine a ucit sa varit ....avsak malo kedy ich dodrzim
ja si dávam celoročné predsavzatia- akože po celý rok mi niečo napadá a snažím sa to realizovať, takže mi tie novoročné neprídu nejaké extra špeciálne a ešte aj schválne si ich nedávam
Mne sa podarilo len jedno predsavzatie splniť a to 2 a polmesiaca pred novým rokom 2009... Takže neplánujem to by som musel požrať za dve hrsti hliny...
verte- neverte, nikdy som si žiadne na nový rok nedávala. ja si dávam naschvál hocktorý deň. ľahšie sa to dodrží,ke´D si poviete, že o tri dni po štvrtej už...blablabla. a potom ke´D to porušíte vás to tak nemrzí... a ke´D si nejaké dám, tak to aj dodržiavam. v tomto vám veľmi pevnú vôľu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale nezvyknem si dávať novoročné predsavzatia.
Zlepsit znamky v skole kazdy predmet o stupen
Nasetrit si na vodicak + spravit si ho
Zvladnut zapadne Slovensko na bicykli (to bude chciet novy bicykel)
Prestat si okusovat nechty (mizerny zlozvyk)
Napisat knihu
Co najviac brigadovat vo volnom case
Robit si modely lodiek.
Kategoria nerealna: Lepsie vztahy so susedmi.
Lepsie vztahy s rodinou.
Lepsie vztahy s kymkolvek.
Kategoria "" s bozou pomocou"" : Prestat fajcit (zase raz)
Chodit skoro spat.
Prestat hrat pocitacove hry (co suvisi s tym neskorym spanim)
Co sa tyka tohoto roku: - prestal som pit (na co som hrdy)
jedno co tu nebudem vypisovat lebo je to az prilis osobne
verejny coming out (co nebolo predcavzatie ale prislo to nejak po ceste zivota)
Myslim si ze zmenit co chcete mozete v lubovolny den a nemusite si naivne nahovarat ze uz len do konca roka.....
Lebo ked utichnu petardy, podgurazeny dav a sanitky vezuce pacientov s otravou krvy do nemocnice vlastne zistite, ze novy rok ziadny zlom nie je a prvy januar je len dalsi den po dalsom dni ktore si ludstvo chronologicky eviduje. Nic viac.
Asi že začnem chudnút( čo aj tak nedodržím )
Zlepším si 4 predmety(celkom reálne)
S obhrýzaním nechtov problém nemám konečne..
Prestat sa znervoznovat bratom ( absolútne nereálne)
Prestat strácat všetko čo chytím do ruky )
Byt lepšia k ludom..
Noo.. To je dost vela tak si niečo z toho vyberem..