Návrh na halloweensku akciu som dostala, ale stále neviem či chcem alebo nechcem ísť - od toho závidí aj odpoveď na otázku či budem alebo nebudem chystať kostým...
načo? neoslavujem a keby čosi, mama mi stále hovorí, že som biela ako smrtka, takže sa ani maskovať nepotrebujem... a keby čosi, môžem parafrázovať Wednwsday Addams: Som vražedný maniak. Tí vyzerajú úplne normálne.
To vam jebe uz nacisto? Sak halloween maju v USA nie tu. To musime vsetko opakovat? To nedokazete vymysliet nieco sami?
Kostym na halloween... Oblecte si obleky a chodte radzej rodine po hroboch zaspominat a zapalit sviecky.
Nie jak kokoti na nejaky svaty den chodit preobleceni za opiciakov sak to hranici s ludskymi moznostami take nieco stvarat. A ked chcete cukriky do vrecka premna zamna aj skacte do Dunaja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Návrh na halloweensku akciu som dostala, ale stále neviem či chcem alebo nechcem ísť - od toho závidí aj odpoveď na otázku či budem alebo nebudem chystať kostým...
Kostym na halloween... Oblecte si obleky a chodte radzej rodine po hroboch zaspominat a zapalit sviecky.
Nie jak kokoti na nejaky svaty den chodit preobleceni za opiciakov sak to hranici s ludskymi moznostami take nieco stvarat. A ked chcete cukriky do vrecka premna zamna aj skacte do Dunaja.