Veda na slovensku, to je dost zle... Takze nemam inu moznost. Ale ak sa nikdy nedokazem konecne poriadne naucit anglicky, tak na to mozem rovno zabudnut hmm...
neviem. chcela by som veľmi cestovať, a žiť niekde na severe to je jedno ktorej pologule... buď niekde na absolútnom severe Kanady, alebo v Alijaške, alebo v Laponsku, severonom Nórsku alebo aj na sibíri... predstavte si aký čistý vzduch tam musí byť, pokoj, nepreľudnenie, čistá krása a príroda, samé polárne žiary, teda všetko to čo by anulovalo moje fóbie...
to že by sa tam žilo ťažko je už druhá vec, lebo človek potrebuje jesť, nejako si zarábať a aspoň nejký sociálny kontakt potrebuje... ale bolo by krásne žiť na takom mieste... no a čo že zima... čo som rozmaznaná fľandra ktorá sa klepe pri 15 stupňoch?...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Aky obor sa na slovensku neuzivi?
wow, to je super. Teda take.... zaujimave.....
na japonskom velvislanectve si bues zit ako v raji
to že by sa tam žilo ťažko je už druhá vec, lebo človek potrebuje jesť, nejako si zarábať a aspoň nejký sociálny kontakt potrebuje... ale bolo by krásne žiť na takom mieste... no a čo že zima... čo som rozmaznaná fľandra ktorá sa klepe pri 15 stupňoch?...
čistá symfónia spolužitia človeka s prírodou