mozno to bude zniet sialene ale ja s tym nesuhlasim urcite sa prejedat nebudem teda ak to dokazem ale dufam ze sa mi to podari a pretoze do konca tohto roku chcem spravit rostep takze musim cvicit
maximalne tak na veceru lososa,kapustnica a nejaky kolac, aj to pojdem vnoci vytancovat na nejaku party este nenavidim vianocne sviatkove prejedanie sa
@deadlyliving na velku noc by si musel visiet na krizi, to chces? takto budes moct lezat na sene a zozeniem ti aj nejaku kravu, co bude na teba fúkať zaujemkyne, hlaste sa u @hajzelbaba TS/odkazovac.
@pershing samozrejme sme sa s nim nestretli, to by som tu uz nebola xD skus si predstavit nasrateho tureckeho idiota ktoreho takto niekto ojebe, navyse zeny...
@deadlyliving ake hnusne? uz mam 270 TS, tolko sa ich hlasi. neviem, ci najdeme taku velku mastal, budes musiet byt na snehu
ved prave preto chudnes, aby si sa udrzal aj na spendlikoch! hadam si nemyslis, ze kvoli tebe budem kupovat klince. aleee... keby som ta len uviazala spagatikmi?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
-a, platí aj u mňa
Začala som s tým od 1. decembra a určite nemienim prestať
a dáš ma na ten kríž? ale je tam riziko, že taký tenký klinček nenájdeš na moje paličky...a na špendlíkoch sa asi neudržím
ale uz jej tolko nenakladaj, nepytaj sa, mozno nebude vediet odpovedat
@husky ked mi pritom naburala zadny naraznik, siel som vtedy z prace domov
ved prave preto chudnes, aby si sa udrzal aj na spendlikoch! hadam si nemyslis, ze kvoli tebe budem kupovat klince. aleee... keby som ta len uviazala spagatikmi?