@delegatka Dokopy aj nič, skenujem čiarové kódy vytlačím čo oskenujem, skontrolujem a dám to do priehradky na to určenej, to je aj dôvod prečo rozmýšľam, že budme ťahať 16-tky, lebo sa tam dáko ani nezrobím
keď som robil vo VW sľubovali plat 100sk/h po prepočítaní mi vyšlo 60sk/h teda nejaké slabé 2evri na dnešné prachy... to už hociaký študent na brigade zarobí viac a o zahraničí ani nehovorím... min. 7 euro/h
ja som mal 5 eur na hodinu čisteho kedysi na stavbe ale tak neviem zaleži čo ideš robiť, aka lokalita, ideš na dohodu alebo zmluvu je tam viacero veci ktore sa ti odvijaju od toho
v BA co som tak videl tak priemer 2,5 na hodinu. tie lepsie ponuky sem tam od 3 do 3,5eura. samozrejem po znamosti niektori zozenu sem tam aj ovela lepsie platene.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
minulý rok som ja mal 2,20€
kamarátka 4€
a počul som aj o 1,60€
odhadujem
Nasiel som telefonistu v taliancine za 6
ja robím v obyčajnom závode a taký plat tu má každý... je to málo, ale aspoň niečo...lepšie ako nič