Typujem 600-800 eur ak ide o štátneho zamestnanca.. (ktorý ale väčšinu času nič nerobí, a ak aj robí, tak nikto mu nezníži plat ak to robí na hovno a nevie pomôcť ľuďom)
Súkromný psychológovia zarábajú podstatne viac, ale musia v tom byť naozaj dobrí, a potom tiež trvá nejaký čas, kým sa človek vypracuje do pozície, kedy k nemu prichádzajú ludia a sú mu ochotní platiť a má vybudované meno.
Taktiež záleží na mieste, ak bývaš v dedine na východe 30km od najbližšieho krajského mesta, tak máš podstatne nižšiu šancu vybudovať si klientelu ludí ktorí budú k tebe chodiť a platiť ti
@patuskoo minimálne v každom okresnom meste nejaký je a aj nejakí ľudia tam chodia, šak oni riešia aj problémy s učením alebo s robotou, vo vzťahoch, psychické problémy súvisiace so zdravotnými etc.
aj ja som sa rozhodla, ze sa dam na tuto drahu, hoci viem ze zaujemcov je strasne vela, a ze pracu ma asi kazdy desiaty z nich. ak budes sukromny psycholog moze sa stat ze budes brat plat 800€, ale tiez sa moze stat ze budes brat len 250€, alebo dokonca nebudes mat pacientov ziadnych.
nechcem ta odradit, ale najprv si precitaj tento clanok:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Súkromný psychológovia zarábajú podstatne viac, ale musia v tom byť naozaj dobrí, a potom tiež trvá nejaký čas, kým sa človek vypracuje do pozície, kedy k nemu prichádzajú ludia a sú mu ochotní platiť a má vybudované meno.
Taktiež záleží na mieste, ak bývaš v dedine na východe 30km od najbližšieho krajského mesta, tak máš podstatne nižšiu šancu vybudovať si klientelu ludí ktorí budú k tebe chodiť a platiť ti
Tak som si spomenul "hej vojto, chod zarobiť 5l toho bazmeku"
Tak možno aj oni zarábajú tak 5l
aj ja som sa rozhodla, ze sa dam na tuto drahu, hoci viem ze zaujemcov je strasne vela, a ze pracu ma asi kazdy desiaty z nich. ak budes sukromny psycholog moze sa stat ze budes brat plat 800€, ale tiez sa moze stat ze budes brat len 250€, alebo dokonca nebudes mat pacientov ziadnych.
nechcem ta odradit, ale najprv si precitaj tento clanok:
» michalmichalik.blog.sme.sk/c/255654/Preco-...
ale ak ta to naozaj bavi, tak skusit to mozes
No a predstav si, že za tebou príde nejaký homosexuál ...