Na vysetrovatela sa najprv musis dostat. Pravdepodobost, ze ta na ten flek vezmu priamo z VS je dost mala (potrebujes vysokoskolske vzdelanie 2 stupna v odbore pravo/bezpecnostny manazment/ochrana osob a majetku).
Potom zalezi kde robis vysetrovatela. Ale ak vezmes do uvahy toho zakladneho z okresneho riaditelstva, tak to je 6 platova trieda bez priplatkov (napr za to, ze robis nocne, vikend atd) a tu si najdes na nete lahko.
Ak ta zaujima aky plat mas ako zacinajuci policajt co musi najprv chodit do skoly tak prvych 8-10 mesiacov mas cca 440€ mesacne
@semhamforas mám právo. A Troška nemáš presne info lebo vyšetrovatelom zvyšovali nastupné platy a mali by mať v čistom 650 eur. Príplatky maju takisto aj ked nemaju ich tolko ako príslušníci PZ. Skor som chcel presnejšie informacie od niekoho kto je v tom zainteresovaný
@fero1821 zle informacie mas ty. A ako som pisal, zalezi od toho kde chces vysetrovatela robit a to od konkretnej pozicie ako aj od lokality a taktiez aj od doby nastupu. V kazdom pripade, to tvoje pravidlo co si pisal o tom nic neviem no ak plati, tak mozno len v idealnom pripade
Samozrejme ako pravnik iste vies, ze zakon o statnej sluzbe prislusnikov PZ rozlisuje 2 typy vzdelania a jedno z nich "kvalifikacny predpoklad policajneho vzdelania" nesplnas kym nebsolvujes ich (policajnu) skolu atd.
@semhamforas Tak teraz si povedal blbsosť. Kedže mam právo II. stupna tak žiadnu policajnu akademiu mať nemusím. To musí len ten kto nemá právo aby splnal predpoklady. Ja budem musieť prejsť maximalne vyšetrovatelskou skuškou. Ak vôbec pretože je to predpoklad ale od známeho viem že oni vítaju absolventov práva lebo je u nich predpoklad kvalitnejšej práce. Čiže akademiu musí mať so specialnym zameranim ten čo nema pravo
@fero1821 nie, akademiu skutocne nepotrbujes, ved predsa skolu 2 stupna uz mas. Ocividne si zakon o statnej sluzbe PZ nepozeral, lebo si pleties "kvalifikacny predpoklad vzdelania" (o ktorom pises ty - netusim preco) a "kvalifikacny predpoklad policajneho vzdelania" co je policajna skola, resp kurz pre osobu ktora chce obsadit tzv. dostojnicke miesto. Ono vies, drviva vacsina policajtov ma vysoke skoly ale na dostojnicke miesto casto ist nemozu lebo nesplnaju ten tzv predpoklad policajneho vzdelania ale kecaj si svoje.
Ale divim sa, ze ten tvoj dobry zdroj ti nepovie aj ten plat. Keby si tu miesto tych vykrikov do neznama povedal tie informacie od ktorych plat zavisi, tak by som ti plat mozno povedal presnejsie
@semhamforas Tak potom sa nechápeme. Kebyze ho vieš tak to napišeš Ty si taký vševedko. Viem že plat sa sklada z príplatkov ktorých nemá vyšetrovatel vela. Má jeden za 18,50 ktorý maju všetci a potom položka od 0 do 100 asi výkonnostný. Ale ja tu hovorím o plate funkčnom.
» www.aktuality.sk/clanok/553797/c... tento članok je čerstvy a priemerny plat je cca 930 čiže realita tu kde žijem ja moze byť tých 650 kludne v čistom.
@fero1821 Ako chces nevies napisat co pozadujem, tak si najdi niekoho, to ti bude odpovedat iba tak z fleku bez tychto informacii ale vedz, ze ti bude hovorit len hruby odhad ak nebude vediet tie informacie, ktore som od teba chel
Vela stastia sa divim, ze sa na to pytas, ked to vies lepsie ako ktokolvek iny
len taka poznamka k tomu clanku... ako moze mat vysetrovatel hodnostny priplatok 18,50,-€, ked uplne prvu hodnost ktoru dostane je porucik a tam je priplatok 25,-€ asi nepresny clanok.... Necham na zamyslenie
@semhamforas zbytočná snaha ked si právnik nevie otvoriť zákon s platovými tabuľkami a odvoláva sa na článok aktualít .. to vysvetľuje prečo nerobí čo študoval, ale hľadá kde by ho zamestnali aj s jeho neschopnosťou .. radšej nech ide vrátiť titul a rodný list
Cotijebe a toto jelito vyštudovali právo chce ísť do policajného zboru? Hneď mi je jasne, prečo Slovensko vyzerá Jak vyzerá. To tie tituly môžu rovno zadarmo začať rozdávať.
Vy chytráci prihláste sa na právo a vyštudujte to. Hneď zistíte, že tituly nerozdávajú komukolvek. Po ďalšie áno chcieť advokátom je pekné, ale štát urobil z koncipientov otrokov. Hádže neustále polená pod nohy. Dnes kebyže chcem ísť robiť koncipienta tak musim robiť prax 5 rokov za možno menej ako minimálnu mzdu. Preto sa obzerám aj po iných možnostiach. Druhý dôvod je zdravotný ale vy chytráci samozrejme trepete a bliakate o čom ani netušíte len aby ste si vymastili svoje ego. Po ďalšie prečo som si neotvoril zákon? Aj somár z IQ 70 pochopí to čo som napísal. Mne išlo o priamu informáciu nie tabulkový plat a realita može byť uplne iná. Chcel som reálnu skusenosť. Ale typický Slováci čo závidia a idu sudiť a ani len nepoznajú okolnosti a ani sa len nezamyslia nad tým čo píšu. Chodte si to vyskušať potom sem píšte vaše nezmysly vyplodené z vašeho zúfalého života. Ak neviete konkretne poradiť z realnych skusenosti ani sem napíšte. Na vaše chore ego neni okrem Vás nikto zvedavý.
@fero1821 vyštudoval som ale ďakujem za návrh čiže mojej závisti sa báť nemusíš.
Práveže povedať ti tabuľkový plat problém nie je, ten je v zákone a valorizácia sa dá dohľadať na nete. No ak chceš presný plat s príplatkami, tak tam sú potrebné tie údaje o ktorých píšem (kedy chceš nastúpiť, na aký útvar, v akom meste/kraji) ale miesto toho tu strúhaš frajera. S pozdravom
@17 alebo zistit zoznam jeho klientov a okradat ich. alebo este lepsie, ak bude vysetrovatel, tak budeme robit sarapatu v jeho regione. to sa potom tie pripady ani nedostanu na sud. chapes, daco na ten styl.
@fero1821 Ahojte, veľmi pekne Vás prosím o vyplnenie krátkeho dotazníka, ktorý sa týka mojej bakalárskej práci. Téma sa týka študentov končiacich ročníkov na strednej škole. Za ochotu vopred ďakujem survio.com/survey/d/S1N3C7N6P8W3I6H6O
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Potom zalezi kde robis vysetrovatela. Ale ak vezmes do uvahy toho zakladneho z okresneho riaditelstva, tak to je 6 platova trieda bez priplatkov (napr za to, ze robis nocne, vikend atd) a tu si najdes na nete lahko.
Ak ta zaujima aky plat mas ako zacinajuci policajt co musi najprv chodit do skoly tak prvych 8-10 mesiacov mas cca 440€ mesacne
Samozrejme ako pravnik iste vies, ze zakon o statnej sluzbe prislusnikov PZ rozlisuje 2 typy vzdelania a jedno z nich "kvalifikacny predpoklad policajneho vzdelania" nesplnas kym nebsolvujes ich (policajnu) skolu atd.
Ale divim sa, ze ten tvoj dobry zdroj ti nepovie aj ten plat. Keby si tu miesto tych vykrikov do neznama povedal tie informacie od ktorych plat zavisi, tak by som ti plat mozno povedal presnejsie
» www.aktuality.sk/clanok/553797/c... tento članok je čerstvy a priemerny plat je cca 930 čiže realita tu kde žijem ja moze byť tých 650 kludne v čistom.
Vela stastia sa divim, ze sa na to pytas, ked to vies lepsie ako ktokolvek iny
Práveže povedať ti tabuľkový plat problém nie je, ten je v zákone a valorizácia sa dá dohľadať na nete. No ak chceš presný plat s príplatkami, tak tam sú potrebné tie údaje o ktorých píšem (kedy chceš nastúpiť, na aký útvar, v akom meste/kraji) ale miesto toho tu strúhaš frajera. S pozdravom