ahojte kamoska objednava nieco cez aliexpres ..mate s tym niekto skusenosti ? otazka : kolko sa plati za prevod zo slovenskeho uctu na zahranicny ? ma slovensku sporitelnu ..diki za odpovede
@luc.ka keby to bolo take jednoduche tak asitu nepiem ..som s kamoskou cez skype a nevie to tam najst hlada to uz hodinu ..mozno je sibnuta ale skor nie
@orphanka ouuu je fajn , že jej zobraly peniaze zo Slovenskej Sporiteľne lebo ja viem , že Slovenská Sporiteľna tam nemá pokrytie inak je to risk dať svoje číslo karty tak ak ma na nej váčší obnos penazí tak nech si to rozmysli a ak si nebude obiednavať FAKE tak je väčia pravdebodobnosť , že jej to príde Ja už mám s tamať 7 veci zatial všetky príšli do 3 týždnov toľko s mojích skúsenosti P.S. ale treba si dať veľký pozor nech si to poriadne popozerá ako to funguje
Ak objednávaš cez Aliexpress tak pri platení za tovar vypíšeš meno držiteľa karty, číslo karty, platnosť karty a trojčíslie na zadnej strane karty. Cez Ebay potrebuješ mať Paypall.
bezne od tial objednavam ked potrebujem nieco nove batoh,mikiny,šiltovky,žehlicku,šaty... problem nikdy nebol a neplati sa nic naviac dokonca mas pri vela veciach aj poštovne zdarma
@allan ale obiednaval som to cez kamarata lebo mne nechceli Slovenskú Sporiteľnu zobrať takže som ani neriskoval , ale nemám v tom veľké skusenosti musím sa na to pozrieť ako to presne funguje
@orphanka v slovenskej sporitelni mozes si nastavit v internet bankingu vsetko, mozes platit kdekolvek a cokolvek pokial si nastavis spravne limity, cize pojdes do IB tam to preklikaj a najdes aj limity aj zmeny na karte, bude tam aj kolko chces aby sa dalo zaplatit cez cislo karty s kodom das si len tolko kolko stoji ta vec, viac ti nestrhne nik, ten limit je na den, cize potom ho mozes hned zrusit a s tej karty nik nevyberie nic pomocou cisla a kodu, nezabudni kazda zmena limitov alebo nastavenia niecoho na karte je spoplatnena okolo 70 centov uz som davno nerobil cize presnejsie ti neporadim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov