Ale sa nesmejte. Ked mas net od T-Comu, tak platena stranka je T-Station. Co si odtal stahnes, to ti dojde do faktury. Ale aj to ked mas hesla ktore ty oni ale daju automaticky a bezplatne
Ale inac nach ty nejebe. Este jedine ze by si mal DIAL UP net
duhlas s IT,a tiez ti moze prist welka fakrura ked xytis Dialera (druh wirusu),ktory ti zmeni cislo,ktorym sa pripajas na net,na cislo s wyssou tarifikaciou.ale to sa da len ak mas net co wytaca spojenie
takze mna by toto tiez zaujimalo pretoze som hladal pridavky do firefoxu, pricom som nepouzival iba mozzilacku stranku, na nejakej tupej stranke mi to otvorilo vela linkov, medzi tym jeden s nemravnym obsahom, a oknom ktore (apon myslim) mi napisalo ci chcem navstivit tu stranku, ze poplatky su 2 dollare. v momente som sa snazil zatvorit kartu, hodilo mi dalsie okno nepozeral som co tam je)nejako som to zavrel.
je mozne aby mi nieco nauctovali aj ked som nesiel cielene na tu stranku?
v panike som mazal vsetky cookies a podobne veci, vypol modem kvoli IP adrese (aby sa mi zmenila) a teraz so strachom cakam na fakturu.
MYSLITE ZE NAOZAJ JE MOZNE ABY BOLA PLATENA STRANKA BEZ NEJAKYCH UPOZORNENI?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
sak aj za birdz sa plati
stahuje ti to z kreditu co mas v telefone, tak daj pozor, aby si nesiel do minusu, lebo za to su pokuty
Ale sa nesmejte. Ked mas net od T-Comu, tak platena stranka je T-Station. Co si odtal stahnes, to ti dojde do faktury. Ale aj to ked mas hesla ktore ty oni ale daju automaticky a bezplatne
Ale inac nach ty nejebe. Este jedine ze by si mal DIAL UP net
je mozne aby mi nieco nauctovali aj ked som nesiel cielene na tu stranku?
v panike som mazal vsetky cookies a podobne veci, vypol modem kvoli IP adrese (aby sa mi zmenila) a teraz so strachom cakam na fakturu.
MYSLITE ZE NAOZAJ JE MOZNE ABY BOLA PLATENA STRANKA BEZ NEJAKYCH UPOZORNENI?
CO AK BUDE NIECO NA FAKTURE? CO ROBIT?
dakujem...