Mám frajera poznáme sa dokopy dva týždne a z toho chodíme spolu týždeň a pol a štve ma jedna vec boli sme zatiaľ na tri kávy a večeru z toho som platila ja dve kávy ,bola to láska na prvý pohľad ale trošku ma to štve že je to len začiatok a keď ja navrhnem platenie tak súhlasí ,nemám problém zaplatiť ale tak je to muž práve on by sa mal podľa mňa snažiť teraz čo najviac a nechce sa mi hneď od teraz rozmýšľať nad platením ? aký máte na to názor ?
Takže ak dobre počítam, tak on platil jednu kávu a večeru, čo je väčšia polovica výdavkov z vašich schôdzok....
Teraz na to kašli, sme v 21. Storočí a je úplne normálne, že aj žena sa má vo vzťahu snažiť. A dva týždne naozaj nie sú veľa na takéto trápne úvahy. Ak by sa to opakovalo stále, tak to by som už riešila, ale teraz je to úplne irelevantné
Keď ja navrhnem platenie súhlasí. Damn tak keď nechceš platiť tak prečo to navrhuješ? Že on by sa mal teraz snažiť... To akože len on a ty môžeš mať na salame?
však to s nim preber a keď už sa ru sťažuje tam jedna káva a obed je drahší ako dve kavy a však aj to striedajte že raz platí on raz ty.. Alebj sa rozídte keď chceš aby za teba vsetko frajer zaplatil
neviem akože môj muž platil skoro všetko, ale teraz som mu na narodky kupila kreslo, volant, pedále, paku na playko za skoro 600 a absolutne neriešim. Ved prečo by sa žena nemohla starať? mala by si byť silná a nezávislá a nečakať, že muž bude všetko platiť len z princípu, lebo na to časom doplatíš
môj názor je, že je riskantné skočiť do vzťahu s niekým, koho poznáš pol týždňa (hovoríš že sa poznáte dva týždne a chodíte spolu týžden a pol, čiže ste sa dali dokopy po pár dňoch od zoznámenia). Môže to byť láska a pobláznenie ale ty toho človeka vôbec nepoznáš a môžu sa z toho vykľuť horšie veci ako len to, že si necháva tebou zaplatiť kávy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Teraz na to kašli, sme v 21. Storočí a je úplne normálne, že aj žena sa má vo vzťahu snažiť. A dva týždne naozaj nie sú veľa na takéto trápne úvahy. Ak by sa to opakovalo stále, tak to by som už riešila, ale teraz je to úplne irelevantné