nie, na dropboxe mám 50 giga zadarmo ktoré som dostal ku kúpe telefónu to sa môže rátať ako zaplatenie služby ale inak pravidelne ani nejako inakšie neplatím takéto služby ... občas si ešte kúpim appku do mobilu, ale to je naozaj iba výnimočne a musí byť super
Platim za Spotify, lebo som leniva kupit si novu pamatovku a hadzat na nu svoju hudbu zo siestich inych deviceov, na ktorych ju mam porozhadzovanu
Ale sere ma to, lebo na mesacne spoplatnenu sluzbu je ta appka dost biedna, odporuca mi chujoviny, nema lyrics, neupozornuje na nove releases a kopa toho, co by som si chcela vypocut, tam vobec nie je (ze som az taky hipster sa mi nechce verit), nehovoriac o tom, ze vkuse pada.
raz som si zaplatil za prostitútku, bolo to celkom v pohode, chcel som vyskúšať...a občas jazdím na taxíku, ale to fakt málokedy...a vlastne občas sa idem dať ostrihať, to je asi tak všetko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale sere ma to, lebo na mesacne spoplatnenu sluzbu je ta appka dost biedna, odporuca mi chujoviny, nema lyrics, neupozornuje na nove releases a kopa toho, co by som si chcela vypocut, tam vobec nie je (ze som az taky hipster sa mi nechce verit), nehovoriac o tom, ze vkuse pada.