ja ich mám celý zoznam... kde mám začať? v štyroch to bol prvý václav klaus, seriózne , potom dáky marčelito zo základky, ja som bola nevinná druháčka možno, od doby, keď spustili akty x to bol mulder, čo trvá dodnes, potom akýsi taylor hynes, meno pamätám, my teen love zo seriálu Amazonka, aj ten doctor sa mi páčil , a z príchodom star wars prišli hordy krásnych chlapov, ewan, hayden, tobey, harrison, mark, piskoch a najkrajší chlap na Zemi je voloďa
tých v reáli radšej nepoviem mená len to, že osudným písmenkom bolo béčko
som zvedavá, čo si pomyslel dan radcliffe, keď sedel vedľa zaca efrona na gauči, chcela by som vediť z osrandy, ten chlapík aj so zvyšnými hercami fakticky musia mať nejakú odlišnú mentalitu, o jej správnosti maximálne presvedčený, zvláštne, no... som v pomykove z tých hajikovskulikovmjuzikol
@vejushka sa priznaj k Tomovi konecne verejne ...hm, jasne ze som mala platonicke lasky... tak pred 5 rokmi to bol eminem backstreet boys a taky podobni typkovia ktorych som pocuvala teraz mi uplne staci moja skutocna laska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
no od 11 do 19, spolužiačku zo základky
ja ich mám celý zoznam... kde mám začať? v štyroch to bol prvý václav klaus, seriózne , potom dáky marčelito zo základky, ja som bola nevinná druháčka možno, od doby, keď spustili akty x to bol mulder, čo trvá dodnes, potom akýsi taylor hynes, meno pamätám, my teen love zo seriálu Amazonka, aj ten doctor sa mi páčil , a z príchodom star wars prišli hordy krásnych chlapov, ewan, hayden, tobey, harrison, mark, piskoch a najkrajší chlap na Zemi je voloďa
tých v reáli radšej nepoviem mená len to, že osudným písmenkom bolo béčko
ja mám..priznávam..a už dobre dlhú dobu..
a neodpustím si ani fotku
juj