ahojte,som 2 mesiace po operacii brusnej dutiny,nerobili mi to laparoskopicky,ale normalnym rezom.velmi by som si uz chcela ist zaplavat,neviete mi poradit,kedy budem moct?pripadne ci existuju nejake naplaste vacsie vodeodolne?
@1 nechapem ako moze stale ludi bavit prispievat takymito trapnymi komentarmi ..preco sa radsej komentaru nezdrzis? bohuzial, momentalne k lekarovi nemozem ist, lebo som v zahranici s takouto banalitou ....a normalni ludia pochopia, ze mi poradia, ak boli v rovnakej situacii a stretli sa s tymto
no proste asi ti tým chcel povedať že tunak geniovia ako mi, tak z nas malokto je lekár aby vedel... radšej sa opýtaj doktora...nikdy som operovana nebola takže ani neviem akos a to hojí ani nič ale myslim si že 2 mesiace je málo... takto ak by si sa chcela len tak čapkať tak hadam...čo ja viem... ale hneď 20 dĺžiek dať tak to veru nie
@2 ta cievka co mas v hlave miesto mozgu je trapna, ak aj nemas moznost k lekarovi ist je plno for kde ti odpovedaju lekari, dokonca v realnom case, nabuduce sa to chod pytat na fora cechu kominarov -.-
lebo to ze sa tu moze najst niekto s podobnou skusenostou je pravda ale rovnako je pravda ze to nemusi byt uplatnitelne na teba a v konecnom dosledku ti poradia chujovinu aj ked s dobrym umyslom
ak uz to mas zahojene citis na pohmat, ze aj vnutro je zahojene, tak postupne podla mna kludne mozes plavat. Nehrotit s kludom, nech nazad spevnie svalstvo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Naučte sa chodiť k doktorovi!!!