Caute,mam 15 a neviem plavat.dost sa za to a neviem ako sa to naučiť a ani nájsť kupalisko kdkupaliskoebude nikto znamy.. je tu niekto taky? Alebo niekto kto mal tiez taky problem?
zapis sa na kurz
v bazene si to nikto nevsimne na kupalisku sa viacmenej pretrcas mam zato ze bazeny su plne
inak ja som ucila dako v 12 rokoch kamosku plavat ale moc sa nam to nepodarilo nakolko odmietla ponorit hlavu
naucis sa rychlo neni to tazke len musis dat hlavu pod vodu
@kaylee inak toto. malé deti sa lahko naučia plavať lebo s aneboja ponoriť. dospeleho alebo takmer dospeleho to ťažko naučíš kedže sa väčšinou boja že sa utopia ked sa ponoria...
@miaja ja neviem ja som taky vodny tvor pre mna je to uplne nepochopitelne. ako okej v mori kde su okolo mna zivocichy alebo mi daco chyta nohu (fuj) tam nelozim ani ja ale v bazene sa nemas kde stratit
ale tak ratam s tym ze ked sa chce ucit plavat tak da hlavu pod vodu ja ked som sa ucila lyzovat tiez som sa musela dopredu zmierit s faktom ze sa proste zdrbem (a keby len raz )
popravde som nad tymto nikdy nerozmyslala lebo mi to pride dost iracionalne. zaujimave
Nepoprosis niekoho (kamaratku, otca, susedu), nech ta nauci?
A podla mna urcite radsej na krytej plavarni nez niekde na kupalisku alebo v aquaparku, kam si ludia chodia omacat clenky a zavadzaju plavcom
@kaylee ja hlavu pod vodu neponorím a viem plávať
sice tvar ponorím v pohode ale neznášam keď mam uši pod vodou proste z toho zvuku ma furt rozbolí hlava neviem prečo
pripadne si pozri cele anime. Plavanie je krásna vec prekonaj strach pozri si na youtube tutorialy na plavanie (ano aj take tam su).. choď normalne na plavareň však azda tvoji kamarati tam niesu denno denne Iď do menšej vody najprv sa len odrážaj a skúšaj akoby "splývať" a potom skús napr "prsia" štýl a pomaličky plávaj kolo kraja odraz sa od steny bazénu a skúšaj kam doplaveš a potom sa vrať a tak dookola.. proste ono to musiš skúšať.
@kaylee ja som sa naučila s menšou pomocou kamošky plávať asi pred 3 rokmi a neponárala som hlavu, až neskôr v škole som sa učila ponárať hlavu, som asi 2 roky plávala bez ponorenia hlavy
@alysia no ale to je nespravna technika zle na chrbat na vsetko a je to skor o udrzani sa na hladine ako o naozajstnom plavani
plavala som par rokov zavodne asi som trosku z toho deformovana
@kaylee nehovorím, že je to dobrá technika len chcem poveddať, že ja som bola šťastná ako blcha, že viem vôbec nejako plávať techniku s namáčaním vlasov som sa naučila neskôr
si deformovaná je toho podľa mňa dosť, naučiť sa dýchať do vody a ešte aj hýbať nohami a rukami, niektorý nezvládajú ani poriadne rukami hýbať, nieto nohami do toho
@kaylee nechapem preco by mala davat hlavu pod vodu. ja som tiez v zivote hlavu pod vodu nedala,ani teraz nedavam, a plavat viem (aj ked to bude asi tym ze sa mozno bojim, pretoze ked som sa ucila plavat tak som sa na chvilku topila ked sa moj otec akurat chrbtom otocil no)
@aleilla jednoducho vezmi so sebou niekoho kto uz vie plavat (ak nevies plavat rozhodne nechod sama). kamarat,rodinny prislusnik- naucis sa to za par dni. okrem toho sanca,ze tam strentes niekhoo znameho je naozaj mala. a znizuje sa este aj tym, ze ked clovek pride na plavaren, tak sa neobzera ci je nablizku niekto znami. sanca, ze rozozna tvoju hlavu v bazene od ostatnych je teda naozaj mala. takze myslim ze sa bat nemusis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
v bazene si to nikto nevsimne na kupalisku sa viacmenej pretrcas mam zato ze bazeny su plne
inak ja som ucila dako v 12 rokoch kamosku plavat ale moc sa nam to nepodarilo nakolko odmietla ponorit hlavu
naucis sa rychlo neni to tazke len musis dat hlavu pod vodu
ale tak ratam s tym ze ked sa chce ucit plavat tak da hlavu pod vodu ja ked som sa ucila lyzovat tiez som sa musela dopredu zmierit s faktom ze sa proste zdrbem (a keby len raz )
popravde som nad tymto nikdy nerozmyslala lebo mi to pride dost iracionalne. zaujimave
každopádne kurz plávania je najlepšie riešenie. pod dohladom profíka by sa nemalo nič zlé stať
A podla mna urcite radsej na krytej plavarni nez niekde na kupalisku alebo v aquaparku, kam si ludia chodia omacat clenky a zavadzaju plavcom
sice tvar ponorím v pohode ale neznášam keď mam uši pod vodou proste z toho zvuku ma furt rozbolí hlava neviem prečo
pripadne si pozri cele anime. Plavanie je krásna vec prekonaj strach pozri si na youtube tutorialy na plavanie (ano aj take tam su).. choď normalne na plavareň však azda tvoji kamarati tam niesu denno denne Iď do menšej vody najprv sa len odrážaj a skúšaj akoby "splývať" a potom skús napr "prsia" štýl a pomaličky plávaj kolo kraja odraz sa od steny bazénu a skúšaj kam doplaveš a potom sa vrať a tak dookola.. proste ono to musiš skúšať.
plavala som par rokov zavodne asi som trosku z toho deformovana
si deformovaná je toho podľa mňa dosť, naučiť sa dýchať do vody a ešte aj hýbať nohami a rukami, niektorý nezvládajú ani poriadne rukami hýbať, nieto nohami do toho
@aleilla jednoducho vezmi so sebou niekoho kto uz vie plavat (ak nevies plavat rozhodne nechod sama). kamarat,rodinny prislusnik- naucis sa to za par dni. okrem toho sanca,ze tam strentes niekhoo znameho je naozaj mala. a znizuje sa este aj tym, ze ked clovek pride na plavaren, tak sa neobzera ci je nablizku niekto znami. sanca, ze rozozna tvoju hlavu v bazene od ostatnych je teda naozaj mala. takze myslim ze sa bat nemusis