klasika, skákali sme s kamarátkami z mostíka, keď som člupla do vody, vrchný diel plaviek som mala pri brade, tak som sa pri dne riadne odrazila, aby sa mi napravila podprda, aby skočila späť, ale som si tým tlakom akurát tak stiahla spodok plaviek a keďže som sa už takou fajnou silou odrazila od dna, v celej "kráse" som vyskočila z vody... vrchný diel mi lietal všade naokolo a spodok som mala pri kolenách
tıez plavky... a stale mam strasny strach ked podlıezam taku tu vec ktora je na kosıckej plavarnı ked sa chcem dostat z detskeho do normalneho bazena bez toho aby som vylıezala z bazena
toto síce nie je môj trapas ale kamarátke-vodnej pólistke sa to stalo..mali zápas, na tribúne dav ľudí, a keďže príslušničky tohto športu vedia byť pri pokuse získať loptu fakt hnusné dopadlo to podobne ako na obrázkoch » www.cas.sk/clanok/179202/v...
@method ... ano mam prı tom pocıt uzkostı... a mne sa zda ze to je vıac ako pol metra !!! a vlastne co tı budem hovorıt, sa stavım ze sı to nıkdy neskusal, kedze podla mna anı nevıes kde je tam detsky bazen
Bolo toho viac ale ja to až tak neprežívam, lebo vždy viem, že som si to zaslúžila a keď som si to nezaslúžila, musím sa presvedčiť, že som si zaslúžila byť zosmiešnená, len aby som na mieste neexplodovala od hnevu a neutopila toho človeka, ktorý si robil srandu, takže opravím trápnu vec, nasadím poker face a idem ďalej. A potom začínam osobu nenávidieť. Bodka.
a mám veľa vtipných historiek plavárenských...ale najtrápnejšie? hm, čo ja viem, asi keď som sa v aquaparku dala nahovoriť na pobyt v malej vírivke, vošla som tam, kým bola vypnutá a potom mi ju niekto zapol a keď zovšadiaľ vytreskli tie bublinky a prúdy, tak som totál spanikárila a s hlasným "áááááá" som sa vyhrabala vonku, ako keby tam pustili vriacu vodu. hej, divne po mne všetci naokolo pozerali.
ale napr. v lete na kúpalisku ma šla kamoška preskočiť a ja som skočila, že jej chytím nohu ... no dostala som to jej kolenom do nosa. Odrazu bola všade krv a môj nos ( a aj po okom) bol jeden krásny monokel
ešte že neďaleko bola nemocnica a šla som sa uistiť na traumačku, že je všetko v najlepšom poriadku v rámci normy
@method nıe, ale prave toho sa bojım, preto popod to nıkdy neplavem ale sa snazım nejak z toho ;dostat; tak ze sa jednou rukou chytım jednej strany a druhou druhej a nejak sa prehupnem vyzera to vskutku zvlastne...
No tak toto viem celkom presne! Hodné mojej retardovanosti - som na plavárni, stojím oproti dverám a vidím za nimi nejaké dievča, čo sa na mňa usmieva a pýtam sa jej posunkami, ako sa tam dostala, vraví mi, tiež posunkami, že je to zamknuté, chce sa dostať von, ale nevie dvere otvoriť, pristúpim k nim, ťaháme obidve hore-dolu, mixujeme kľučkou, fuck, dvere fakt zatvorené, rehníme sa ako šialené, chytáme za hlavu, bezvýchodisková situácia, chcem jej pomôcť, zavolať niekoho, kto by ju pustil von, stále nechápem, čo mi ukazuje, že ako sa tam dostala.
AŽ VTOM MI DOŠLO, že to bolo zrkadlo!!!! Zrkadlo na dverách, celý čas som sa kukala do zrkadla! Ja nechápem, ako sa to mohlo stať, že som sa dokázala cca minútu-dve baviť so sebou v zrkadle vo fatálnom presvedčení, že tam je zamknuté nejaké cudzie dievča. Jooooj :/
ked som mala asi 12 r išla som asi 5 minút na tobogáne ,obišli ma 2 chalani a 1 baba mama ma čakala dolu a si myslela ,že som sa vyparila ,kedže ma videla skákať doňho ,ale dlho som nevychádzala .a inak také tie klasické ,plavky hore ,dolu.
na plavarni nie, ale toto leto na dovolenke sme si prenajali vodny bicykel so smykalou a uprostred mora sa mi pri smykani nejak zamotali snurky zo spodneho dielu a bolo po nich, samozrejme nic okrem plaviek som so sebou nemala...no a skrabat sa potom naspat doslova s holym zadkom bol pre okolosakupajucich a okolite lode zaujimavy pohlad...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale minulý rok na kúpalisku, keď som skákala z toboganu, tak som mala také shitné plavky a ako som skočila do vody, tak sa mi vyhrnula podprsenka
mno mne nic special, raz po skoku tiez padli plavky, ale naprava bola mozna este vo vode ... inak pri @4 som sa pobavil, skvely opis aj
a mám veľa vtipných historiek plavárenských...ale najtrápnejšie? hm, čo ja viem, asi keď som sa v aquaparku dala nahovoriť na pobyt v malej vírivke, vošla som tam, kým bola vypnutá a potom mi ju niekto zapol a keď zovšadiaľ vytreskli tie bublinky a prúdy, tak som totál spanikárila a s hlasným "áááááá" som sa vyhrabala vonku, ako keby tam pustili vriacu vodu. hej, divne po mne všetci naokolo pozerali.
ale napr. v lete na kúpalisku ma šla kamoška preskočiť a ja som skočila, že jej chytím nohu ... no dostala som to jej kolenom do nosa. Odrazu bola všade krv a môj nos ( a aj po okom) bol jeden krásny monokel
ešte že neďaleko bola nemocnica a šla som sa uistiť na traumačku, že je všetko v najlepšom poriadku v rámci normy
AŽ VTOM MI DOŠLO, že to bolo zrkadlo!!!! Zrkadlo na dverách, celý čas som sa kukala do zrkadla! Ja nechápem, ako sa to mohlo stať, že som sa dokázala cca minútu-dve baviť so sebou v zrkadle vo fatálnom presvedčení, že tam je zamknuté nejaké cudzie dievča. Jooooj :/