Čaute, robia ešte v súčastnosti niekde v servisoch to, že im prinesiem PS 1 (bez čipu) a oni ho tam dajú ? Lebo doma máme kopec napalenych hier a bez čipu idu len originálky ( tie mame asi len 3) a napalene asi 50
Montovať by ho mali na tychto strankach,nie su z PO,ale poinformuj sa u nich.Ja som u tej druhej firmy chipoval moju PS2,a poslal som im ju postou,oni ju spravili a poslali mi ju spät dobierkou.Ale to už bolo davno,a nemam s nim ziaden problem,az na laser sem tam,ale to je chyba na 99% tenkych PS2.
Ale ako tak pocitam,myslis ze sa ti este oplati investovat do montaze?Kup si nachipovanu konzolu niekde na bazari,vyjde ta to podstatne lacnejsie,jedina chyba tam moze byt len s laserom,ale ak ty ho mas v dobrom stave,mozes si ho prehodit.Tu sa pokukaj
@dmx355 kupiť ten čip je určite vyhodnejšie jak to CD ale tak azase na tom obrazku vidim len čisla a vobec tomu nerozumiem ja sa do takych veci nerozumiem ..... a to CDčko stoji 38 € to sa už da zohnať rovno to playstation 1 s čipom ... no lenže problem je v tom že kde v dnešnej dobe zoženieš niekoho s ps one
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» www.hrajte.sk/index.php?vid=4...
Dalsia moznost je montaz chipu,to si možeš urobiť aj sám doma,ked si trosku sikovny,nic tazkeho to nie je,tu je schéma:
a treba ti k tomu tento integrac
» www.hrajte.sk/index.php?vid=9...
Montovať by ho mali na tychto strankach,nie su z PO,ale poinformuj sa u nich.Ja som u tej druhej firmy chipoval moju PS2,a poslal som im ju postou,oni ju spravili a poslali mi ju spät dobierkou.Ale to už bolo davno,a nemam s nim ziaden problem,az na laser sem tam,ale to je chyba na 99% tenkych PS2.
» www.gsmx.sk/PS_XBox/modchip...
» www.maxsurany.sk/...
» pc.bazos.sk/playstation/...
» pc.bazos.sk/inzerat/9138633...
» pc.bazos.sk/inzerat/9124185...