Ahojte kupil som si Ps3,,, a dozvedel som sa ze mozem do PS3 nainstalovat OS Linux alebo MAC,,, Skukol som niekolko videi a zistil som ze musim naformatovat HDD aby som uvolnil 10GB,,, Moja otazka teda znie ze ked naformatujem HDD ze co sa my vymazu aj ul
hm..nejak nechapem preco musis pre linux sformatovat disk...ale linux moc nepouzivam tak neviem. neverim ze nemas na disku ps3 volnich 10gb , ved tam je 80 gb disk minimalne a hry nezaberaju az taK VELA GB. A TO SI MOZES TAM DAT AJ HOCIJAKI INI DISK. sd kartu do ps3 nedas lebo tie sloty na sd karty tam uz niesu myslim uz skoro 2 roki. to mala len prva 60gb verzia, ale velmi rychlo to prestali vyrabat. na usb mozes ulozit a potom naspet skopirovat, bude to fungovat. ale ked si kupil uz pouzivanu ps3 ( kedze spominas sd sloty) tak si radsej kup novy velky disk a mas po starostiach. inac..macOS tam nedas....lebo ps3 nieje mac ,a nema z macom nic spolocne. to skor tam das windows.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
sprav si zalohu radsej