tak keď má nejaký giovanno, marčelíto pipííno pozve na italský ples, bola by som padnutá na hlavu, keď nie prijať... čím viac ľudí, tým viac srandy! môj bratku prežil pravú grécku oslavu, to bol zážitok že na celý život, hmmm, dúfam, že itálci sú náruživí vo večierkoch
Idem na jeden a dokonca jeden aj organizujem. minulý rok som nebola, pretože priateľ odmietol a tolerovala som to, moja chyba tento rok si to nenechám ujsť. I keď budem mať neskutočne veľa práce s tým...
..mna,to tam,voobec nelaka,take umele mi to tam,pride..ze,tvarme sa teraz vsetci,aky sme slusnucky a elegantny..no,nvm..take,falosne,mi to pripada..no,narok,ako tu uz bolo,spominane,mame mat skolsky,ples..na,kt..sa,ale teda ja vobec,nechystam..len,nvm..ci,nebude triedna vyrivat,taka stara..sprosta..uz,pocujem,tie kecy,ze mame ist pekne cela,trieda...a hlupoty..ale,zato na stuzkovu,sa tesim..to,je o niecom,inom....
pod pojmom "ples" si predstavujem neurcity snobsky vecierok kam chodi elita spolocnosti predvazdat svoje nechutne drahe róby a podobne picoviny, toto proste nieje zabava pre mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale pôjdem (síce tento rok, ale asi sa to ráta do budúcej plesovej sezóny aj keď nebude s kým
Dufam, ze aj s doprovodom
halóó, baby?
Plesová sezóna zaklope na dvere,
odpáli ju hnusný snobský ples v opere
a bude šampus a žrádlo, celebrity na mol a ogrcaný stôl
úsmevy, koberec červený ooooo,
to našu malosť nezmení ooooo,
drevené osady a betónové gettá,
zmenšená amerika, pupok aj riť sveta
za zvuku fanfár by chceli oscara,
dostanú veľké hovno s logom drotára,
možu s ním pózovať a smiať sa,
hrať sa na veľký svet ísť do riti a späť
my nie sme celebrity, ani elita,
v teplákoch na gauči žerieme jelitá
a rožky a kofolu, hlavne že sme spolu,
zoberiem ťa na ples hasičského zboru
@15 ked zaplatis dopravu tak som tam jak na koni
Tak toto sem musí ísť
To sa mi podarilo nájsť na googli keď som hľadal Mullerov song o plese ...
Zo začiatku sa mi chcelo dáviť, ale tých 8 kníh odporúčanej literatúry na konci ma už rozosmialo
Kua vivat plesy a dobrý humor