Potreboval by som niekoho kto vie dobre pliecť dredy aj pseudodredy z okolia prividze popripade v okoli prievidze sa stretnuť som zufaly pretože som písal už tolkým ludom ale tý su z moc velkej dialky...
@adka25 Jasné že hej ale nedá sa snikým dohodnuť povedia že sa ozvu a neozývaju sa a tý profesionálnejší su moc z daleka a stálo by to fakt vela od nich
@adka25 tak všetkých som určite neskusil lebo ludí čo pletu dredy vobec nepoznám zhaňal som ich tak že som napisal niekomu kto ma dredy že kto mu ich robil a takto som sa odvýjal ale nikto sa somnou nedohodol presne na stretnutí... ani na cene ani na ničom ak by si pomohla tak yb som ti bol velmi vďačný ale ako mi pomožeš?
@adka25 no okej moc by si mi pomohla ja sa ešte pýtam tiež hocikoho že či nepozná takých ludí a teraz ked začala škola s ami obzory rozširili lebo aj spolužiačka došla dredatá ale jej to robila len kamoška čo sa učí a ma to dosť zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov