poznate nejake domace pletove masky, teda ako hej tak dajte sem nejaky recept co doma robite,,,moze byt aj na vlasy.....a nevim ci uz atato diskuse tady byla, a ak hej tak naserte si
neviem, na nete je kopa vselijakych receptov, ja len viem ze na "mladistvu" plet byva vzdy nejaka uhorka a tvaroh a na suchu med a banan
verim skor normalnej kozmetike...ale na vlasy je dobry olivovy olej na suche...alebo troska citronovej stavy aby sa ti leskli ale tazko sa potom rozcesavaju
aa dobra tema aj ja si robim casto domace masky dobre su napriklad s jogurtom a medom a aj s ovocim ako dala priklad lvanka ja si najcastejsie robim s jogurtom a medom a takou praskovou hlinou akoby neviem ako sa to presne vola po slovensky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
neviem, na nete je kopa vselijakych receptov, ja len viem ze na "mladistvu" plet byva vzdy nejaka uhorka a tvaroh a na suchu med a banan
verim skor normalnej kozmetike...ale na vlasy je dobry olivovy olej na suche...alebo troska citronovej stavy aby sa ti leskli ale tazko sa potom rozcesavaju
Doma vyrobené nepoužívam