Caute,
moj netbook je veľmi pomalý keď otvorím viac stránok na interntete, má plnú pamäť a nízky výkon.
Prešla som net, niečo som aj poskúšala, ale v konečnom dôsledku je stále pomalý. Pravdepodobne pôjde do servisu, ale to až po skúškovom, lebo si teraz
@77hanes77 tak to potom moj windows nainstalovany v roku 2009 a denne pouzivany 10+ hodin je asi zazracny, ked vydrzal tolke roky s ccleanerom bez jedine preinstalacie alebo nutnosti opravy
@77hanes77 ccleaner neni ako master cleaner na androide na pc je to velmi sikovna vecicka a ak ti nieco rozdrbalo registre tak si za to mozes zrejme sam
@kosmiklove Vďaka vymazanie cache to jedine spomalí prehliadače (stránky sa musia opäť nanovo načítať)
Dočasné súbory v systéme : Občas to zmaže aj to, čo nemá, niektoré aplikácie sa potom musia znova načítať = spomalí sa chod samotného OS .... (a navyše, na to slúži bezpečný Windowsácky nástroj cleanmgr.exe)
Čistenie registrov : Táto známa blbina má väčšinou nulový dopad, resp. väčšinou skôr ešte viac rozdrbe systém, než opraví (ak sa už na to niekto podojme, nech sa aspoň zálohuje registre) ... Navyše, pri takomto vŕtaní v systéme môžeš stratiť nárok na jeho podporuj : » support.microsoft.com/en-us/kb/256325...
CCleaner používať len vo výnimočných prípadoch, keď už je OS načisto rozdrbkaný .. vtedy možno niečo opraví
ja sa pripájam na stranu @kosmiklove , CCleaner používam už dlhé roky na viac zariadeniach a v živote som nemal problém, ani po čistení cache, temp, registrov etc.., vždy som skončil s rýchlejším a čistejším kompom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Vymazat vsetku historiu, cookie
Nastavit virtualnu pamät aspon 2GB.
Prejst PC nejakym programom na cistenie, defragmentovat disky
aku mas pamat ram?
pouzi na vycistenie CCleaner
vypni prebytocne programy (ccleaner)
oprav registre (ccleaner)
+ odinstaluj zbytocne softy ktore nepouzivas, povypinaj zbytocne procesy, preskenuj to esetom a spybotom
+ defragmentacia by mohla troska pomoct
Dočasné súbory v systéme : Občas to zmaže aj to, čo nemá, niektoré aplikácie sa potom musia znova načítať = spomalí sa chod samotného OS .... (a navyše, na to slúži bezpečný Windowsácky nástroj cleanmgr.exe)
Čistenie registrov : Táto známa blbina má väčšinou nulový dopad, resp. väčšinou skôr ešte viac rozdrbe systém, než opraví (ak sa už na to niekto podojme, nech sa aspoň zálohuje registre) ... Navyše, pri takomto vŕtaní v systéme môžeš stratiť nárok na jeho podporuj : » support.microsoft.com/en-us/kb/256325...
CCleaner používať len vo výnimočných prípadoch, keď už je OS načisto rozdrbkaný .. vtedy možno niečo opraví
ja sa pripájam na stranu @kosmiklove , CCleaner používam už dlhé roky na viac zariadeniach a v živote som nemal problém, ani po čistení cache, temp, registrov etc.., vždy som skončil s rýchlejším a čistejším kompom