mám taký problém, ked stahujem fimy píše mi to že na disku nie je miesto, no tak som vymazala niektoré nepotrebné veci. ten hlavný disk má dokopy okolo 17 giga ale vela miesta tam zaberajú veci, ktoré radšej nechcem vymazávať aby som si neposrala niečo a
este napis cez co stahujes tie filmy...ci uz je to nejaky downloader alebo webovy prehliadac, v nastaveniach sa da nastavit kam sa bude stahovany subor ukladat
@kajooooooooooooooooooooooooooo aj v C aj v D niesu programy,to som odinštalovala tie programy sú inde ale na disku C je strašne vela zložiek o windowse, microsofte, potom ie drivery, konfiguračné blbosti a tak a ja sa bojím že keby dačo z toho vymažem tak poškodímnejako ten chod počítaču....a mohla by som všetky veci ktoré sú v disku C dať do disku D aby sa mi C uvolnil?
@kajooooooooooooooooooooooooooo sú tam také zložky Porgram files, Documents and setings, a Windows a kedto chcem premiestniť píše mi to že ak to urobím niektoré programy nebudú fungovať správne. môžem to aj tak premiestniť?
@iben ked premiestnis programy prestanu pracovat spravne lebo ikony na ploche nezmenia cestu
ako vravim, zalohuj si veci a preinstaluj si windows
alebo si nainstaluj Linux Mint
@relativelysarcastic mozno s matkou sa bezne oslovujete mrdko a pico ale nie kazdy vyrastal v bytvke pre socky, normalnych ludi to moze urazit, tak sa spravaj slusne. Aky ma PC to predpokladam podla velkosti disku. 35Gb disk vizera na nejaky 1.4Ghz procesor, 1 GB RAM. A k Winu, neviem, pytal som sa, ale predpokladam ze XP to nebude. To ma nejakych 2-3GB zo vsetkym a nie 14GB.
@qwer28 si dam 40GB SSD/32GB HDD k comu chcem, aj k i7, so 16GB RAM a dvoma high end radeonmi v crossfire, aj ked to neznie moc rozumne...a ani tych 1,4 GHz nevidim ako problem...so vsetkym nevies, kolko tam ma softu a inych suborov...ah, majitel pc...
@relativelysarcastic Vzhladom na to ze pisala ze na C nema programy tak to viem. A nikto nehovori ze 1,4 GHz je problem, problem je nedostatok miesta a to ze OS zabera polovicu pamete. A ja idem spat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ako vravim, zalohuj si veci a preinstaluj si windows
alebo si nainstaluj Linux Mint