ahojte prosim vas o radu ako co najrichlejsie ochoriet?s neuvedenich..ale zato dost vaznich okolnosti bi som potrebovaal co najrichlejsie ochoriet..ale newiem ako..aby mi nato rodicia skočili..ak bi to nebolo tak nutne nerobila by som to ...vazne prosim
Nech sa osprchuje studenou vodou a postavi na balkon na taku polhodinu...budes jej potom nosit cokoladku do nemocnice
povedz jej nech oblize klucku na verejnom hajzli a rucim za to, ze si moze vypytat rovno ospravedlnenku na buduci skolsky rok (alebo rozmyslanim skor skolkarsky)
Inak vždy ma zaujímalo, že či naozaj nastrúhaná krieda s vodou spôsobí horúčku. Tak ak by sa to rozhodla vyskúšať, tak informuj, či to funguje. Ak by to malo vedľajšie neželané účinky, tak neručím.
ak ti to za to stojí sprchuj sa v studenej vode a potom choď von oblečená len tak naľahko... ale ak sa ti tá choroba potom zvrtne do niečoho horšie ako napr. zápal pľúc, budeš ľutovať...
dela se to tok ze reknes mamce ze te boli bricho atd ale moje matka by me jeste poslala k doktorce tak lepsi at mu je doopravdy horecka nebo neco si zlom nohy a budes doma mozna aj mesic
joj kludne by som si to sTebou vymenila. ja ma opacny problem .... . prave som si spomenula ze si mam vybrat caj ... ale nestazujem si moja chroboa je zatial iba v miernych stadiach ...
@rainbowwarrior pre toto - povedz jej nech oblize klucku na verejnom hajzli a rucim za to, ze si moze vypytat rovno ospravedlnenku na buduci skolsky rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale, toto nerob, neručím za to keď sa ti niečo stane...
Okopíruj a vytlač si tento HLOD, ktorý si vypotila a prečítaj si to o takých pár rokov viac. Vieš čo ťa napadne ? "Mne riadne jebalo"
Nech sa osprchuje studenou vodou a postavi na balkon na taku polhodinu...budes jej potom nosit cokoladku do nemocnice
povedz jej nech oblize klucku na verejnom hajzli a rucim za to, ze si moze vypytat rovno ospravedlnenku na buduci skolsky rok (alebo rozmyslanim skor skolkarsky)
ak ti to za to stojí sprchuj sa v studenej vode a potom choď von oblečená len tak naľahko... ale ak sa ti tá choroba potom zvrtne do niečoho horšie ako napr. zápal pľúc, budeš ľutovať...
Demencia, si ty, čistá (ach)
Buď rada že si zdravá, nepoužívaš tony vreckoviek a necítiš sa ako vyžutá žuvačka.
A k tomu tvojmu písaniu - netvrď že to lepšie nejde - začni viac čítať knihy a dávať pozor na slovenčine a pôjde to.