Jáj kedysi som mala plnú posteľ plyšákov ale postupne som ich časom uberala, niekomu darovala, a nechala som iba takých "pamiatkových". Už nespím s plyšákmi , ale mám jedného obľúbeného, taký jemnučký maco od sestry
Mám medvede, čo slúžia ako super malá poduška pod hlavu. Kdesi mám môjho staručkého zajaca,
toho mám tiež rada a mám ho takpovediac od narodenia a potom mám pár poličkových plyšákov, ktorých skladám dolu podľa nálady, ale už dlho nik z nich nešiel dolu (ale občas mi, chlípnici, sami padajú do postele
no, tohto mám na poličke nad stolom, volá sa Kamil
ale najobľúbenejšia je moja plyšová myška, kedysi som s ňou spávala, všade som ju brala so sebou, dokonca aj na záchod ale to bolo dávno... no stále je moja naj a nedám na ňu dopustiť
obľúbeného takého modrého psa, ktorého mám od troch-štyroch rokov a jedného väčšieho psa menom Jakub a ešte mám pár plyšákov nad posteľou, ale nespávam s nimi.
ja mam rada viacerych mojich plyšakov a to preto,že mi pripominaju kto mi ich daroval a tak... a spim so všetkymi ktorych mam rada .. a to asi zo 7... alebo dalo by sa povedať, že spim skor na nich ...
Jednoznačne najlepšie skúsenosti mám s plyšákmi od Nemeckého výrobcu NICI. Nielenže sú prateľné v práčke, ale keď ich z práčky vyberiete, nemusíte sa báť, že vylezie niečo iné. V e-shope www.nici.sk to máte lacnejšie ako v kamenných obchodoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
toho mám tiež rada a mám ho takpovediac od narodenia a potom mám pár poličkových plyšákov, ktorých skladám dolu podľa nálady, ale už dlho nik z nich nešiel dolu (ale občas mi, chlípnici, sami padajú do postele
a ešte takto (len už podstúpil depiláciu, fúzy nemám rada
ale najobľúbenejšia je moja plyšová myška, kedysi som s ňou spávala, všade som ju brala so sebou, dokonca aj na záchod ale to bolo dávno... no stále je moja naj a nedám na ňu dopustiť
Som s nimi viac než spokojná.
Natalie