moj prvy plysaacik a aj naobluubenejsii je ten co som dostala od nasich ked som mala 3 roky..vola sa Pipo a je to takaa kacicka velkaaa asi tak cca 80 cm a na to ze kedy som ju dostala je fajnovo zachovalaa
plyšáky som vyhodila, nechcelo sa mi utierať prach toľko. aj bábiky. nechala som si dve, jednu Denisku bez vlasov, na moje prvé krisms a druhú vlasatú Ivanku. k obom mám silný citový vzťah.
Jednoznačne najlepšie skúsenosti mám s plyšákmi od Nemeckého výrobcu NICI. Nielenže sú prateľné v práčke, ale keď ich z práčky vyberiete, nemusíte sa báť, že vylezie niečo iné. V e-shope www.nici.sk to máte lacnejšie ako v kamenných obchodoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
2. najoblubenejsieho od otca ked dosiel po pol roku z ameriky taky velky maco..
3. vsetkych mam rada a s prevaznou vacsinou spavam :p
2.tusim na vianoce od rodicov,maly hnedy psik,a uz nema 1 oko
3. wsetkych mam rada,ale vadi mi jedna taka vianocna blbost,nejaky potkan alebo co to je
@5 potkan?a to si ako dostala na vianoce?
2.najoblubenejsi je taky velky maco a potom panda,dostala som ich od mamy bud na meniny/narodeniny uz neviem presne
3.mam rada vsetky a beriem ich aj na spanie
ktoreho som vsede tahala ked som bola mala,
krmila som ho, zapavala som na nom, dovolenkoval s nami..
ale potom sme ho dali prec
niekam malym detom z rodiny..
a teraz mi chyyba
2.taky papagaj uz ani neviem od koho co opakoval co som povedala ale segra mi ho znicila
3.pikačua lebo ja som chcela raičua a ne pikačua
2. od priateľa, ale tohto som dostala len tak aby ma prekvapil a je to taký pekný biely koník aj s ním spím
3. taký nie je
2.najoblubenejsi plysak je myska ci potkanik Diddle a nasi mi ho kupili na meniny
2. toho môjho prveho
3. gyčovy zajac od bývaleho
2.ten je zaroven moj najoblubenejsi a este moj piskaci slonik s tym je haluz
3.nemam takeho
2,najoblebenejseiho som dostal od mojho milacika ....je to levik
3,a taky neni
Som s nimi viac než spokojná.
Natalie