nehovoriac o tom, že posledný album jej vyšiel neuveriteľne parádne, ja mám niekedy pocit, že ma tá ženská pozná a skladá mi piesne na každú jednu životnú situáciu je to moja bohyňa
Asi Pink, pretože Rihanna sa moc dorába a to jej arogantné dvíhanie jednej strany úst pri spievaní, kedy chce akože vrčať, je mi už úplne nesympatické, ale kedysi som ju mala rada... ešte pred červenými vlasmi...
Uz dlhsiu dobu sa nezaujimam o mainstreamovu hudbu, ale co viem tak Pink ma urcite ovela vacsie spevacke kvality a niektore jej piesne neboli/niesu zle (v suvistosti z faktom ze media spravia aj z akehokolvek hudobneho klenotu sracku...) pricom k tej druhej sa nebudem ani vyjadrovat- neni o com... proste je to biznis ktory kazi umenie no.
rihanna je bez akychkolkvek pochybnosti lepsia, co sa tyka hudobnej tvorby, ale je to jebnuta pica a jej posledne albumy stracaju coraz viac uroven. ale p!nk nikdy nenahrala nic tak genialne ako umbrella, hoci je to momentalne moja najoblubenejsia spevacka.
a uplne sa mi nepaci, ze sa robin dala dokopy s CHB, aj som jej pisal listy, aj som to spamoval do kazdeho threadu na jej stranke ale zjavne ma nepocuva, co uz, jej chyba(ach)ona si raz na moje slova spomenie
Pink je pre mna jedna z najsympatickejsich slavnych ludi vobec. Je normalna, ludska, spravne drza, nema ziadne maniere, nestavia si karieru na sexe, skandaloch a nahom tele a samozrejme jej to sialene dobre spieva.
rihanna ma v repertoari absolutnu vacsinu nic nehovoriacich odrhovaciek...nazivo spievat nevie a ani vyzorovo sa mi nepaci.
Nejako neobľubujem tento rádiový štýl hudby ale ju počúvam už taký 8 rokov a ani na chvíľu ma neomrzela, má proste niečo do seba, VIE spievať aj naživo, má v sebe niečo také rockové, tak pravdivé pesničky ako ona má nemá veľa ľudí... Posledný album je síce celý sladušký zaláskovaný ale keď si človek odmyslí text, ktorý je v každej takmer o tom istom a počúva jej hlas a tú hudbu, no nechápem ako to môže niekto nemať rád...
A je to taký sympatický človek, proste ach
A skúste mi niekto povedať, že toto nie je dobrá pesnička:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
celkovo má kvalitnejšiu hudbu.
Čo sa týka Pink mám od nej radšej staré veci, od Rihanny nové...
nehovoriac o tom, že posledný album jej vyšiel neuveriteľne parádne, ja mám niekedy pocit, že ma tá ženská pozná a skladá mi piesne na každú jednu životnú situáciu je to moja bohyňa
inač pink
ale rihanna tiez v poslednej dobe sa sprava dost trapne.ale hudbovo ju mam radsej
keby robila novsiu verziu klipu zrejme aj rihanna by tam zapadla
ako pinkine songy neočúvam ale už len to že ju neradím medzi popové pičky je pre nuvelka pocta
Rihanna je pre mňa osobne nula bodov.
ale inak @zirafkaadka tak!
Jednoznačne Pink sympatický to človek
hm, som sa asi zamotal kusa=/
rihanna ma v repertoari absolutnu vacsinu nic nehovoriacich odrhovaciek...nazivo spievat nevie a ani vyzorovo sa mi nepaci.
pre mna jasna volba...
Milujem ju úplne najviac
Nejako neobľubujem tento rádiový štýl hudby ale ju počúvam už taký 8 rokov a ani na chvíľu ma neomrzela, má proste niečo do seba, VIE spievať aj naživo, má v sebe niečo také rockové, tak pravdivé pesničky ako ona má nemá veľa ľudí... Posledný album je síce celý sladušký zaláskovaný ale keď si človek odmyslí text, ktorý je v každej takmer o tom istom a počúva jej hlas a tú hudbu, no nechápem ako to môže niekto nemať rád...
A je to taký sympatický človek, proste ach
A skúste mi niekto povedať, že toto nie je dobrá pesnička:
veď to musí dojať aj žulu
nevadí mi, keby šli mimo vkusu, ale oni idú proti nemu