10 mesiacov sme spolu chodili, ale u nás to bola viac-menej nutnosť, bývali sme od seba ďaleko a on u nás mohol prespávať len veľmi sporadicky, keďže som mala izbu s mladšou sestrou a ja u neho vôbec, keďže jeho jedna strana rodiny bola silno kresťansky založená a druhá strana nechcela aby s niekým chodil.
teraz to už vnímam inak ... ak spoznám niekoho kto mi bude sedieť a budem s s ňou cítiť dobre tak prečo nie aj hneď ..
je to proste zdielanie života, nevidím v tom nič ,,katastrofálne,, a čudné alebo ,,vysoko záväzné,, ak chcem s niekym zdielať čas (podla toho na koľko) tak je jedno kedy
Fúú raz to bolo hned od zaciatku (dali nas na spolocnu izbu) a druhý x myslim,ze po 3/4 roku co sme sa poznali,zhodou okolnosti som si hladala nove ubytko a v ich byte sa uvolnilo...bolo to dost skoro na mna myslim,ale zase skusenosti a dobre spomienky mam na to
@georg21 Lebo chceme byť s tým druhým? Plánujeme budúcnosť? Aby sme zistili aký ma ten druhý zvyky/ zvláštnosti, ako sa s ním cítime,keď sme tak často spolu vedla seba,ako zvládame spoločne variť,prať, upratovať,vychádzať spolu? Hádať sa, riešiť konflikty, hladat riesenia,pomahat si... Aby sme zistili či vieme spolu fungovať aj do budúcna ? Ja nvm takéto otázky PREČO pritom si vieš odpovedat aj sám určite,bez tých kresťanských rečí teda...no offense... pretoze ak mi je s niekym super to este neznamena,ze ten človek mi bude pomahať doma,že nebude mať len vyložené nohy na stole a čakať kedy vsetko urobim ja....kedy sa nebude starat o pracu,peniaze a spolocne vizie do buducna.... a nie nepomaha na to niekedy ani storočné priatelstvo pred vzťahom ani to,že budem milovať to moje lenivé hoviatko a čakať,že ho raz osvieti....a moja láska ho zmení,zlepší zatial čo ja sa budem trapiť,ale tvariť sa,že ŇE.. atd atd atd... ludia sa vyfarbia kolkokrát az neskor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
teraz to už vnímam inak ... ak spoznám niekoho kto mi bude sedieť a budem s s ňou cítiť dobre tak prečo nie aj hneď ..
je to proste zdielanie života, nevidím v tom nič ,,katastrofálne,, a čudné alebo ,,vysoko záväzné,, ak chcem s niekym zdielať čas (podla toho na koľko) tak je jedno kedy
Podla mna lepsie takto ako to donekonecna odkladat