kedže my sme byvali daleo od seba tak aby sme spolu travili viac času sme zvykli byť cez vikend spolu.... v podstate sme spolu ešte oficialne nechodili.... dajme tomu po mesiaci od prvého stretnutia....
Toto nie je pre mna. Nevadi mi, kde pride za mnou do mojho bytu, kdeže byvam sama tam mi to neprekaza...
Ale, ze by mal prist ku nam domov, kde mi byva rodina...tak to nie.
inak povedané: v mojom chápaní toto nemá samo osebe žiadnu hodnotu normálnosti/nenormálnosti, ani časový limit, to máš ako keby si sa pýtal aké maximálne množstvo toaletného papiera je podľa mňa normálne kúpiť naraz - ak si dotyčný robí z nejakého dôvodu zásoby, nech si kľudne kúpi aj desať ton; ak ho chce použiť na založenie požiaru v lese tak je nenormálne aj keď si kúpi len jednu rolku.
bol som vo vzťahu kde som od prvého rande trávil väčšinu víkendov u holky, lebo sme proste nemali príliš ako inak byť spolu, a bol som aj v takom kde sme spolu strávili za celý čas víkendy u seba doma možno dva a bola to dosť udalosť, lebo sme proste nemali ako inak.
moja protiotázka: prečo máš potrebu takúto vec onálepkovať nejakým koeficientom normálnosti/nenormálnosti?
@15 to je trošku komický príbeh možno.. kamarátku nechce pustiť matka prespať ku jej priateľovi na víkend, lebo že vraj na to ešte majú čas a to má 18 rokov to dievča tak som sa nad tým tak zamýšľal teraz.. síce sú spolu len pár týždňov
Ja som spoznala jeho rodičoch vtedy ked aj priateľa a vtedy som u nich aj prvý krát spala, kedže sme mali veľmi dobru spoločnú kamarátku, ktorá tam bola tiež a boli sme na jednom koncerte Kedže nebývame uplne blizko vedľa seba tak asi po mesiaci som u nich spala jednu noc a odvtedy každý jeden víkend som tam...je to asi dost individualne...zalezi na vztahoch v rodine podla mna
ja mam nastastie vlastny byt a sem si dovlecem hocijakeho kamosa/kamosku kedy chcem a je mi to jedno. k nasim by som nedovliekla nikdy nikdy nikdy nikoho mama je hakliva na cudzich ludi v byte a celkovo...moj stary byvaly bol u nas parkrat a vzdy to bolo divne
ku nám domov asi nikdy (ako myslím na noc) rodičom síce nevadí, cez leto sme boli u nás skoro stále...ale na noc proste by mi to nedovolili...aj keď už nie sme deti :-S ...má teraz ale podnájom (namiesto intraku) a minulý víkend som bola cely uňho a sme cca iba 3mesiace spolu 8)
kôli tomuto som sa rozišla s bývalím.
lebo on je zo severných čiech a po piatich mesiacoch internetového ma jeho mama pozvala k nim. išla som a bolo to super ako ma prijali a dokonca ma nechali spať s mikym.
ale, že chceli, aby som tam chodila každý týždeň, tak to nie lebo nie a nie
co tak spominam, tak v predchadzajucom vztahu to zacalo dost skoro, lebo sme mali medzi sebou dialku a ten prvy rok byvaly chodil za mnou len na vikendy, tak postupne zacal prespavat aby stale nesoferoval domov v noci. niekedy sme kludne boli u nas aj cely tyzden.
a teraz so sucasnym priatelom sme v jeho byte, nepotrebujeme chodit spolu k "nasim", ale nebol by v tom ziadny problem ak by sme chceli.
vo vseobecnosti nechapem ako to tak citam, ako mozu byt niektori rodicia taki netolerantni voci svojim detom.
Normalne znamena podla vacsiny. A v dnesnej dobe je normalnych uz vela veci, co este pred par rokmi nebolo. Takze normalne je to uz aj hned. Neuznavam to, ale je to "normalne".
u mňa je samozrejmé, že keď idem k priateľovi, som uňho celý víkend, sme spolu málo a každú možnosť využijeme na to, aby sme boli spolu, aj keď sme spolu len 3 mesiace...
po pár týždňoch/mesiacoch. ale máte ale rodičov vojaka a policajta alebo ste prešli podobne prísnou výchovou, určite treba ale partnerovi povedať, nech zo začiatku keď ho rodičia ešte nechcú spoznať chodí cez balkón, a dokým si tí nepôjdu ľahnúť ho schovať pod posteľ. funguje to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ale, ze by mal prist ku nam domov, kde mi byva rodina...tak to nie.
a neviem, ja som nikdy u nikoho netrávila víkendy, teda u kamaráta na intráku akurát
0.5s od začiatku vzťahu?
inak povedané: v mojom chápaní toto nemá samo osebe žiadnu hodnotu normálnosti/nenormálnosti, ani časový limit, to máš ako keby si sa pýtal aké maximálne množstvo toaletného papiera je podľa mňa normálne kúpiť naraz - ak si dotyčný robí z nejakého dôvodu zásoby, nech si kľudne kúpi aj desať ton; ak ho chce použiť na založenie požiaru v lese tak je nenormálne aj keď si kúpi len jednu rolku.
bol som vo vzťahu kde som od prvého rande trávil väčšinu víkendov u holky, lebo sme proste nemali príliš ako inak byť spolu, a bol som aj v takom kde sme spolu strávili za celý čas víkendy u seba doma možno dva a bola to dosť udalosť, lebo sme proste nemali ako inak.
moja protiotázka: prečo máš potrebu takúto vec onálepkovať nejakým koeficientom normálnosti/nenormálnosti?
lebo on je zo severných čiech a po piatich mesiacoch internetového ma jeho mama pozvala k nim. išla som a bolo to super ako ma prijali a dokonca ma nechali spať s mikym.
ale, že chceli, aby som tam chodila každý týždeň, tak to nie lebo nie a nie
a teraz so sucasnym priatelom sme v jeho byte, nepotrebujeme chodit spolu k "nasim", ale nebol by v tom ziadny problem ak by sme chceli.
vo vseobecnosti nechapem ako to tak citam, ako mozu byt niektori rodicia taki netolerantni voci svojim detom.