Po akej vete si poviete ze je najlepšie utekať od danej osoby?
Po akej vete si poviete ze je najlepšie utekať od danej osoby? Ci už od chalana ktorý vás bali alebo baby alebo od kamarátky, kamaráta.... Alebo od chalana alebo baby... Alebo najvyšší čas zdrhat a nemá to význam s danou osobou mat nič spoločné
Keď mi povie že fajčí/pije. Nie preto že by mi to až tak strašne vadilo ale vtedy viem že na niektoré veci máme iné názory a moc neviem nájsť spoločnú reč.
A ešte keď mi niekto povie niečo pri čom si poviem "au to zabolelo" a moje sebavedomie vtedy klesne na mínusové hodnoty tak to pravdepodobne v budúcnosti nebude až taká blízka osoba lebo ju k sebe kvôli tomu nepustím keď by sa ku mne snažila dostať.
Viacero fráz. Napríklad keď použije slovné spojenie "sila prítomného okamihu" či iné motivačné hlášky na prídel, je to pre mňa jasné znamenie, že si rozumieť nebudeme.
keď náhle celkom strácaš reč, a zostávaš aj keď chceš ísť preč to poznáš? inak rad by som spravil na toto recenziu na blog. Môžem? ja by som ti to trochu zo svojho pohľadu ozrejmil
@clarise je to jednoduché. pokiaľ začne uhýbať pohľadom, pokiaľ dlho rozmýšľa nad odpoveďou, ktorá má byť viacmenej jasno, keď to nedvíha telefón bezdôvodne, všetko proste negatívne čo postrehneš. normálne. nechce komunikovať. veľa rozmýšľa a málo hovorí. niečo ako moja bývalá. Tú by som nechcel. nie zo vzdoru, ale preto, ako sa správala. Bola úprimná, to je v poriadku, neklamala nikdy. vždy hovorila na rovinu a to sa mi páčilo na nej. ale každý pudovo vie, či to má zmysel v niečom pokračovať, alebo nie. to každý vytuší
neviem, či sú to konkrétne slová, ale keď začne hnusne napádať inú osobu predomnou
alebo mňa, že v tom,tamtom nie som dobrá a nech sa nad sebou zamyslím a neviemčo (a nie je to konštruktivna kritika, ale zvyšuje si ego)
v tom momente je koniec
To je strašne veľa vecí. ale napíšem pár čo ma napadnú a nikto ich ešte nenapísal:
1) keď nepočúva a len si chce pri rozhovore povedať svoj názor
2) keď berie drogy akékoľvek (s takým by som nešla do vzťahu vôbec asi)
3) keď sa snaží mať navrch a nadvládu neustále
4) keď je ten človek povrchný, resp. sa mne zdá byť povrchný (takže nemusí byť taký pre niekoho iného)
5) keď sa správa zle k zvieratám
6) keď si neváži to čo má
7) keď má silne jednostranne naklonené názory (silný kresťan, fašista, pravičiar, ľavičiar, mizogín, feminista, konšpirátor, liberál atď.) a nie je ochotný nechať si predostrieť iný názor
Nie som náročný, som tolerantný a zhovievavý, no keď by drogovala, fetovala, tak to by bolo už veľmi zlé. Aj potom alkoholička, ale na takéto typy žien ja ani nenarážam a nepoznám takú žiadnu našťastie. Fajčiarky spoznám sem-tam, to už je skôr bežné no pomenej, aj keď v tom jej asi nedokážem nejako zabrániť, ale keby nemala tak kladný vzťah k cigaretám by bolo fajn alebo sa aspoň od toho odnaučila alebo chcela odnaučiť. Takže iba nie tieto extrémy, inak mi nevadí nič, no mohla byť milá a fajn.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Vlastne pre dotyčného
A ešte keď mi niekto povie niečo pri čom si poviem "au to zabolelo" a moje sebavedomie vtedy klesne na mínusové hodnoty tak to pravdepodobne v budúcnosti nebude až taká blízka osoba lebo ju k sebe kvôli tomu nepustím keď by sa ku mne snažila dostať.
alebo mňa, že v tom,tamtom nie som dobrá a nech sa nad sebou zamyslím a neviemčo (a nie je to konštruktivna kritika, ale zvyšuje si ego)
v tom momente je koniec
1) keď nepočúva a len si chce pri rozhovore povedať svoj názor
2) keď berie drogy akékoľvek (s takým by som nešla do vzťahu vôbec asi)
3) keď sa snaží mať navrch a nadvládu neustále
4) keď je ten človek povrchný, resp. sa mne zdá byť povrchný (takže nemusí byť taký pre niekoho iného)
5) keď sa správa zle k zvieratám
6) keď si neváži to čo má
7) keď má silne jednostranne naklonené názory (silný kresťan, fašista, pravičiar, ľavičiar, mizogín, feminista, konšpirátor, liberál atď.) a nie je ochotný nechať si predostrieť iný názor
"Teraz sa už veľmi vyjasnilo, vyzeralo to, že celý deň ide pršať a ráno trošku aj spŕchlo, však?"
"Ty fajčíš? Ja by som toto nemohla, ja by som to zakázala."
"Mal si sa lepšie učiť."
"Bože, ja mám tak rada tekvicové smoothie s chia semiačkami."
Ale aj čo sa mi reálne stalo v saunovom svete, keď týpek prechadzál okolo mňa:
"Prídi za mnou do vírivky."