tak to zalezi podla mna aj od toho ako sa ten druhy sprava a tak, zo mna to napriklad opadlo dost skoro ked sa frajer ku mne zacal spravat ako kkt a tak
a niekedy to nemusi opadnut nikdy
ved to je strasne individualne to sa neda takto generalizovat
a aj to len preto že si osobu veľmi idealizujeme a potom prichadza vytriezvovanie v podobe detailnejšieho spoznavania a jej reakcií na bežný život .. potom je po zamilovanosti
ale nemusí byť, ja mám za to že všetko je len o spôsobe nazerania na svet ... láska aj zamilovanosť môžu zostať kludne aj do konca života
Kedy? no ked aspon jeden z tych dvoch zisti, ze druhy je kokot/pica.
ked sa zamilujeme na prvy pohlad, tak sa snazime nevsimat si negativa polovicky.
Je to ale individualne. Nikedy o tyzden, niekedy o rok, niekedy o 10 rokov a niekedy nikdy.
tak je to individualne,u mna niektora mozno dva tyzdne (ok, to asi neni zamilovanost), niektora mozno 3 mesiace, jedna rok a teraz jedna uz vyse polroka, pricom zide z oci zide z mysle na mna sedelo a teraz som toho chlapca nevidela odkedy skoncil skolsky rok( inak nikdy sme sa nerozpravali) a stale ma to drzi
Keď sa začne schádzať s kamarátmi/kamarátkami sám/sama aj keď má frajera/frajerku. Ono to časom opadá, a preto to musíš sám v sebe živiť, tešiť sa z maličkostí, aj z toho že máš niekoho kto ti rozumie a môžeš mu povedať všetko a nikomu inému to nepovie, poradí, pomôže ... vlastne nevidím dôvod prečo by mala opadávať... jedine tak fyzická príťažlivosť po rokoch
Záleží od správania toho druhé, aj zážitkov, aj uvedomenia si niečoho, čo by človek vo vzťahu nechcel a je to tak kritické, že to prehlušilo pocity zo zamilovanosti.... Je to teda podľa mňa individuálne a ťažko sa to časovo odhaduje, ja som bola zamilovaná aj dva roky v kuse a bolo to super, snáď najlepšie obdobie v živote z citového hľadiska...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a niekedy to nemusi opadnut nikdy
ved to je strasne individualne to sa neda takto generalizovat
ale nemusí byť, ja mám za to že všetko je len o spôsobe nazerania na svet ... láska aj zamilovanosť môžu zostať kludne aj do konca života
ked sa zamilujeme na prvy pohlad, tak sa snazime nevsimat si negativa polovicky.
Je to ale individualne. Nikedy o tyzden, niekedy o rok, niekedy o 10 rokov a niekedy nikdy.
Lebo som co? kok.