Predstav si...Si spriateľom/pirateľkou a už je to medzi vami vážne a chceli by ste spolu byť aj v noci... Po akom čase si myslíš, že by to už bolo okej?
@Wera55555 počul som o jednej schéme, ktorá mala asi 10 úrovní zblíženia, ktoré musia vo vzťahu partneri postúpiť, len si nepamätám čo v tej schéme bolo ani ako sa volala
Tak týždeň je krátka doba Povedal by som tak... 4 mesiace. Ale strieľam, je to individuálne, kľudne to môže byť aj 1 deň, ak stretneš toho správneho človeka
@murcatko no tak ako ja chcem byť v noci s mojím miláčikom... asi teraz ecce keď sme spolu dva mesiace ich pochopím ecce, ale už v bližšej dobe by mohli aj to dovoliť...
Pokiaľ ide o to, že s tým majú problém rodičia, tak sa im nečudujem - ale im nejde o to, ako dlho s dotyčným si, ale o to, koľko máš.
Kamarátkini rodičia mali podmienku, aby jej priateľ spával v obývačke keď u nich bol aj keď ona mala už 18 a on ešte viac... V podstate oficiálne to schválili až keď sa oni dvaja na nejaký čas od nich odsťahovali a starali sa sami o seba (teda dokázali že sú dostatočne zodpovední)
Rodičia druhej kamarátky s tým majú problém doteraz, aj keď ona má už 20.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Tak týždeň je krátka doba Povedal by som tak... 4 mesiace. Ale strieľam, je to individuálne, kľudne to môže byť aj 1 deň, ak stretneš toho správneho človeka
Kamarátkini rodičia mali podmienku, aby jej priateľ spával v obývačke keď u nich bol aj keď ona mala už 18 a on ešte viac... V podstate oficiálne to schválili až keď sa oni dvaja na nejaký čas od nich odsťahovali a starali sa sami o seba (teda dokázali že sú dostatočne zodpovední)
Rodičia druhej kamarátky s tým majú problém doteraz, aj keď ona má už 20.