ahojte, som od PO 40 km a intrak som nedostala, odvolala som sa, Za vysledkom budem cakat do septembra. Ja som si uz vsak nasla fajn byt, ktory ked vezmem, a dostanem aj intrak, porazi ma, ze tam platim dvakrat viac ako za intrak. Ak byt nevezmem a nedost
neriešila si túto tému náhodou pred cca deviatimi hodinami? :o
včera si ju proste založila dosť neskoro, tí čo boli ešte hore sa k tomu vyjadrili a dnes by sa k nej vyjadril i zvyšok, ktorý má k tomu čo povedať...to, že túto tému budeš zakladať častejšie neznamená, že na ňu dostaneš aj viac odpovedí....
hej presne tak, zalozila, ale som tu nova, takze som nevedela ako to tu funguje, az potom som si vsimla ze je tu sekcia vysoke skoly. ak ti to prekaza naco to citas a komentujes? nemusela si sa k tomu vyjadrit predsa, ja zhanam radu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
včera si ju proste založila dosť neskoro, tí čo boli ešte hore sa k tomu vyjadrili a dnes by sa k nej vyjadril i zvyšok, ktorý má k tomu čo povedať...to, že túto tému budeš zakladať častejšie neznamená, že na ňu dostaneš aj viac odpovedí....