Chcela by som vediet, ze ako dlho trva chalanovi kym zacne striekat, ked si honi....
Akoze zacne si honit a ze koko casu odvtedy ubehne kym zacne striekat...... viem ze je to trosku blba otazka ale fakt by som chcela aj daku normalnu odpoved....
záleží od prostredia, teploty prostredia, od toho či si nerušený, čo pri tom pozeráš .. no ale tak v skratke je to všetko o mozgu .. nedá sa napísať koľko, niekedy 2 min., niekedy 10 ..
@perdo opravil by som to z "neruseny" na "naruseny
@cesidqa ok, tak snaha o normalnu odpoved: zalezi od toho ako sa chce, kolko je casu atd... moze to byt od tych 3 minut az do tych 15-20, mozno by sa dalo aj viac, ale to uz bude boliet ruka (btw je to individualne, to mas taky priemer)
@pernik ty sa ako o co snazis? no tak je zvedava a kedze nic nevie tak sa pyta debilne, ale aby si takto primitivne urazal svoju rovestnicku sa mi teda nezda vhodne
@ribo.... no ja nvm len taq som sa nad tym zamyslala kedze je takato neskora nocna hodina a som zistila ze vooobec netusim ..... ale taq uz som zase o nieco mudejsia
@juro92 no tak to je pekna kokotina som to vypocitala a jeden by ju mohol mrdat 0.00018 minuty... taqze je to poriadna blbost.... tiez vsetkemu nemusis hned verit
Tvoji spoluziaci su hotovy za pol minuty a vekom sa ten cas predlzuje si myslim. Ved nejdeme "o preteky", cize ked chalan znizi intenzitu a rychlost to moze trat dooost dlho. (Kym ho/ta bude ruka boliet) :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
presne 231 sekund
vsak to nie je presne urcene tebe kolko trva kym sa spravis? to mas tuistu otazku
Ale maratón v honení by som asi nevyhral xDDD
@cesidqa ok, tak snaha o normalnu odpoved: zalezi od toho ako sa chce, kolko je casu atd... moze to byt od tych 3 minut az do tych 15-20, mozno by sa dalo aj viac, ale to uz bude boliet ruka (btw je to individualne, to mas taky priemer)