Korčuliar nie som, ale myslím, že korčuliari sa na rozdiel od cyklistov vnímajú ako chodci, takže ako už bolo vyššie spomenuté - na chodníku po pravej, na ceste po ľavej.
@edisek A koľko máš na Slovensku cyklo/inline chodníčkov prosím ťa pekne? V Bratislave viem len o hrádzi a jednej cestičke odnikiaľ nikam, v okolí Miletičovej (nepamätám si názov tej konkrétnej ulice) A tiež ťa trochu omrzí, ak máš chodiť stále dookola tou istou trasou hore-dole... Ja ak môžem, cestám sa snažím aj na tom bicykli vyhýbať...
tak tak... a to ani nie som šofér, aby mi to prekážalo opodstatnene, ale fakt si neviem predstaviť, ako sa tá spojiť do jedného korčuliar+auto+bezpečnosť
i keď neviem, no, cesta v nejakej dedine, kde prejde 1 auto za pol hodinu, asi nie je úplne to isté, ako cesta v ba, na ktoré som zvyknutá
Korčuliar patrí medzi chodcov, preto by mal chodiť po ľavej, ako chodca, keď sa nenachádza pri ceste chodník. Cyklista patrí k dopravnej premávke, preto by mal ísť po pravej strane, ako chodia autá (a vôbec by nemal chodiť po chodníku, keď tam nie je vyznačený chodník pre cyklistov). Ak idú spolu cyklista aj korčuliar, tak musia ísť ako debili každý po inej strane. A tak je to vo vyhláške
Ak chceš prísť o nohu, choď po pravej . Milujem korčuliarov, ktorý sa tak krásne naširoko odrážajú, majú sluchátka v ušoch, a nevnímajú, čo sa deje za nimi... Len raz na tú pravú stranu doplatíte, keď sa budete odrážať a nožička vám vkĺzne pod koleso...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
neviem naco stavaju cyklo/inline chodnicky ked sa vsetci jebu po cestach
@mygate Celkom iste nie.
tak tak... a to ani nie som šofér, aby mi to prekážalo opodstatnene, ale fakt si neviem predstaviť, ako sa tá spojiť do jedného korčuliar+auto+bezpečnosť
i keď neviem, no, cesta v nejakej dedine, kde prejde 1 auto za pol hodinu, asi nie je úplne to isté, ako cesta v ba, na ktoré som zvyknutá
detailista
point bol v počte áut...
to si zacitovala z vyhlášky? " Ak idú spolu cyklista aj korčuliar, tak musia ísť ako debili každý po inej strane."?
Odpoveď je: malo by sa jazdiť po ľavej
Ja jazdím po ľavej miestami kde si to cesta vyžaduje po pravej
o rly? -.-
ja len, že to po tých debilov znelo tak oficiálne, a trochu som sa zasmiala aj, ale tak už ma to aj prešlo.