ano a nenazyvala by som to tak, odlubenie je casto popieracia faza a ked nastane zase to "zalubenie", tak je to casto moment, ked uz nevladzes so sebou bojovat a priznas si, ze ti stale na tej osobe zalezi. hlavne si myslim, ze ak niekto ma niekoho naozaj rad, tak to neprejde len tak lahko. chce to vela casu. neda sa odlubit za tyzden, niet divu, ze potom si ludia myslia, ze su zase zalubeni.
Po dlhom vzťahu nastal rozchod. Boli sme pohnevaní, no po čase sme si priznali, že to bol len skrat z nervozity. Ona si však po rozchode hneď našla nového a ja som sa postupne dal dokopy osamote. Časom som sa spoznal s inou babou, avšak nebolo to také ako s tou. Na oko som si myslel, že sa mám lepšie a bol som nadšený, ale časom som zistil, že to nemá zmysel a bol to len úlet, ktorý sa veľmi rýchlo skončil. Spätne som si vtedy zaspomínal na bývalú, pretože do tej novej som sa vôbec nedokázal zamilovať. Nechcem hovoriť, že som sa znova zamiloval do bývalej, no beriem ju ako akýsi ideál, lebo som si s ňou dosť rozumel a veľa ma naučila. A stále si hľadám ideálnu babu, nie rovnakú ako bývalú, ale aby som dokázal znova prežívať rovnaké pocity.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
napríklad že sa rozídem s niekým a potom zistím že som doňho zaľúbená silno