keby nebolo korony, tak by sa dalo hodnotiť, zatiaľ sa neprejavili ti politici.
ale ma nasrala remišova, že gastrače by mali byť použiteľne iba v reštkach,, neviem sice ako to myslela, či len teraz nech sa nakopnu reštiky alebo na furt.. lebo keby na furt, tak by som ju šiel do piče poslať...
Ešte som tam mohla doplniť, že či ste OĽANO aj volili, to by bola tiež zaujímavá štatistika. Len som na to zabudla ...Ja som ho teda krúžkovala a som ešte viac spokojná, než som čakala (peace, please)
Som spokojný. Volil som PS, ale na Slovensku taka strana ako oni alebo taka Saska nikdy voľby nevyhrá. Slovensko je konzervatívne a OLANO je prijateľná artenativa za mafiánskych hajzlov zo Smeru a fašistické buzny. Matovič je svojsky, narcisticky, ale nevadí mi to.
Nevolil som Oľano a po tom ako sa v poslednej dobe správa Matovič som veľmi rád že som ho nevolil. Viac ako Matovič mi vadí väčšina jeho voličov. Akákoľvek kritika Matoviča je pre nich neprípustná, keď napíšem o ňom niečo negatívne, tak už som pre nich volič smeru alebo kotlebovec (Toto prirovávanie majú spoločné s voličmi PS, ale to je už iná téma.). Ak je nejaká nezhoda medzi Oľano a Za ľudí alebo SaS, tak má pravdu samozrejme Matovič a ostatní majú držať hubu a byť vďační za to že sú vo vláde.
(Týmto nechcem uraziť tu prítomných voličov Oľano, moja kritika sa týka tých na ktorých narážam na Facebooku.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale ma nasrala remišova, že gastrače by mali byť použiteľne iba v reštkach,, neviem sice ako to myslela, či len teraz nech sa nakopnu reštiky alebo na furt.. lebo keby na furt, tak by som ju šiel do piče poslať...
Spravodlivosť pre kaž-dé-ho, pani redaktorka.
@Kokotis vsetky su dobre skoro od Braňa
(Týmto nechcem uraziť tu prítomných voličov Oľano, moja kritika sa týka tých na ktorých narážam na Facebooku.)