@vampiresister666 ja som ani nevedela, ze sa to dnes robi, nemyslela som na to ale k stromu by som sla aj sama (neda sa mi pridat fotka do albumu, ze k akemu...:p )
ja viem o tom že sa bozkáva pod imelom.... ale to je iba parazit na strome... hociakom.... toto imelo vlastne rastie na všetkých stromoch..... vysaje im živicu alebo toto z čoho strom žije až kým strom neostane suchý konár.....
takže väčšinou toto divné je imelo a vždy sa hovorilo že sa tam pod imelom má bozkávať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
a aj tak je to kravina
@eraser mno myslim ze sa uz nic nestane...xD
@snehovavlocka s ty si chcela?
a nedá sa mi hlasovať :/
@schizofrenik - a
aj @joel ínku, aj @petiku aj bzikuláčku a ešte sa chystám na pár ľúbezných
šmáriajósefkeisserschmaarenfreund, to je super.
nechápem, prečo ludia oslavuju valentína, ked toto je milionkrat vacsia sranda
inak mimochodom..: nebol som tam vobec...
@snehovavlocka a sak ja nemam fotku ale dakto by mohol mat...xD
@tomas nezufaj
@rossoneri89 mno tak ale mohol to byt hocijaky strom...ja si nevyberam...xP
@weverka pridávam sa ku kazičom grafu, práve som dostala virtuálnu pusu od džou džou @joelina
čo už
Na prvého mája má vraj mládenec dievčinu pobozkať pod rozkvitnutou čerešňou inak zostane prašivá*
@mauinka teraz s tym uz nic nespravis, lebo si najprv napisala koment a az potom si chcela hlasovat
@tomas !!
Prečo keď najprv napíšem koment tak potom už nemôžem hlasovať? čo ak sa najprv potrebujem poinformovať, aby som mala jasno v hlasovaní?
ale hej, jogurtofka a tak ma to dojalo.. hned mam lepsi vecer..
no a inak sme dneska..hladali ceresnu a nič
ale prašivá byť nechcem
takže väčšinou toto divné je imelo a vždy sa hovorilo že sa tam pod imelom má bozkávať
som bola v kine na Kozi pribeh a kamos a kamoska sa celý čas dohadovali, že sa pojdu bozkavat pod ceresnu...
potom som dosla na pokec a pytam sa toho chalana: isli ste sa bozkávať pod tu čerešnu? a on že: hej išli