mne....také jesenné keď neprší, svieti slnko (takže je všetko pekne farebné), teplota tak 20(+to kolečko pri nule) a musí fúkať vietor.....hlavne ten vietor ale nie moc aby som mohol mať oblečenú len mikinu
Ja sa prispôsobujem ročným obdobiam, cez zimu mi samozrejme že nevyhovuje teplo a cez leto opačne. Čo nemám veľmi rada sú upršané dni (bez búrok) keď sa nedá ísť von a je taká nuda, ale sem-tam sa stane výnimka že mi práve takéto počasie vyhovuje.
@husky ja sa nejdem bavit o tom, co komu vyhovuje, to som sa ani nebavil, neviem preco s tym zacinas hentakou uvodnou frazou
neviem ja ked som bol v anglicku tak posledne co ma tam trapilo bolo teplo.. a povacsine teda prave na ostrovoch je humidita este v pohode zaroven s morskymi pasatmi, to co ty hovoris by som skor pripisoval jungli co sa tyka tej neudrzatelnosti tepla koli vlhkosti
a onee, sak tu ked je 40 tak zomres, na dovolenke som mal v pici, ze bolo 36 a to neznasam teplo
ja neviem, tu bolo 25 minulý týždeň, angličania pomaly holí chodili a ja som bola skoro stále v dlhom rukáve, pretože aj tak fúkal taký hnusný studený vietor, a jednoducho mi bola zima
leto (ak nejake bolo) v UK bolo na nevydrzanie ked bolo nad 25. co sa neda porovnat so Slovenskom, vcera bolo okolo 30, pekne pieklo vonku ale zase nezomieral od tepla nikto
18-19 stupňov, také jarné počasie, trocha slnka ale NESMIE FÚKAť, PRšAť, BYť HMLA ANI NIč !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(rozjebava mi to vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
30+??? si sa s koňom zrazil??
zabi ma za to ze mam rad teplo!
nezabíjam
ale 30+ je už trochu moc si myslím
šak pri 25 sa už pomaly varím
ver mi ze nie je bolo by kebyze sme na ostrove takto vnutrozemskych suchych 30+ uplne vyhovuje
sak v zime je zima tak sa obleciem v teple sa mozem obesit akurat O_o
trust me, v UK napriklad 25 stupnov uplny koniec, ako u nas 40+
rozdiel samozrejme ci si na plazi alebo niekde mimo, vlhkost ale robi svoje
a inak bavit sa o tom kolko komu vyhovuje je ako riesit ktora farba je najkrajsia, co clovek to iny nazor
ja hovorím za seba..premňa by to bolo moc 30 a nieto ešte +
...to už by som sa rozvarila
potom aj jesenné, keď sa môžem promenádovať vo svojom zelenom kabáte.
a v zime tak okolo -10 až -15°C. om nom nom
ale inak tak pocitovo primerane, že sa nejdem uvariť, ale že mi stačí tak nanajvýš tenká bunda/košeľa/sveter na to, čo mám normálne oblečené
neviem ja ked som bol v anglicku tak posledne co ma tam trapilo bolo teplo.. a povacsine teda prave na ostrovoch je humidita este v pohode zaroven s morskymi pasatmi, to co ty hovoris by som skor pripisoval jungli co sa tyka tej neudrzatelnosti tepla koli vlhkosti
a onee, sak tu ked je 40 tak zomres, na dovolenke som mal v pici, ze bolo 36 a to neznasam teplo
leto (ak nejake bolo) v UK bolo na nevydrzanie ked bolo nad 25. co sa neda porovnat so Slovenskom, vcera bolo okolo 30, pekne pieklo vonku ale zase nezomieral od tepla nikto
@husky cize v anglicku maju teplejsie slnko ?
Poprípadne jar. Ale neznášam leto a zima sa celkom dá.