ak ste si vsimli uz par dni je zamracene a vyzera to na dast . tak preco este neprsi??? chcem poriadnu burku XD ze by za to mohlo globalne oteplovanie ktore bolo zaznamenane v poslednych rokoch?
Jemine mi sme mali dnes v noci o 4:00 hroznu burku, uderil taky blesk( dost blizko) ze az sa okna rozmykali Sranda,.... a just som si okno nesla zavriet.
heh som pocula ze na vychode sa nieco nepekne zosnovalo ... XD ale mam rada prudky dazd a krupy no tu uz menej ale ked to neni nic hrozne tak je to fajn pocit pozerat sa z okna a vsetku tu smrst pocuvat , ked sa zotmie je vsetko tak pekne temne^^
heh normalny XD v zime boli dni kedy bolo 15 stupnov a v lete boli 40tky ale aj 10stup. co je na tom normalne ???? som sa dopocula ze ten tipek co predpovedal ze sa zrutia 2jcky redpovedal aj to ze v roku 2012 sa skonci zivot na zemi neverim tomu (tich uz bolo) ale ako poznamka je to celkom zaujimave jak si niektori ludia trufaju
8. hej normalny vzdy boli casi teplejsie a chladnejsie a aj to sa dialo, co teraz. No keby si sa na to trochu pozrela, tak dvojicky boli zrutene zamerne a to, ze al-kaida, to je taka somarina, oni boli naprojektovane tak, ze aj keby do nich vrazilo 5 lietadiel tak by nespadli, tak prosim ta aspon nepis take somariny.
13. tak chod skocit z lietadla ak chces andrenalin....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
dazd je super
super!
Počasie ako keby bol apríl
13. tak chod skocit z lietadla ak chces andrenalin....
17. nj a teraz vsetko co prepovie bude pravda, lebo jedno trafil xD