noo... zalezi od toho ako si chora, a ako dolezita je ta vec preco by si mala prist do skoly. Pokial sa jedna len o udalost ako poradu, alebo nieco take kratkodobe, tak preco nie. Ale ak jej ide len o to, ze by si sa mala vratit len preto, ze si uz dlho na PN, tak to je blbost...
Nenechaj si od nej skákať po hlave, normálne sa s nou porozprávaj, povedz že jej konanie nie je voči tebe fer keze si ztp aj na pn a aj ked ju chápeš že
pocituje tlaky od vyššie postavených mala by uvážit svoje konanie voči tebe
1. vyhodit ta nemozu. Lebo firma ma danove ulavy za to, ze zamestnava ZPL (zdravotne postihnutych ludi)
2. pokial si na PN tvoja ulha je byt doma. Ak by prisla ku tebe kontrola a ty by si nebola doma tak je to tvoj problem. lebo nemas co cavargovat. Firma si ma zabezpecit vsetky nalezitosti.
ja by som nesiel. a tiez som drzitel ZTP. Ale velmi ma aj tak zaujima, kde a hlavne ake firmy zamestnavaju takychto ludi?
Kasko: pracujem v štátnom sektore. Keď som tam išla
riaditeľ vedel že mám preukaz ZŤP. BUdem na PN len
6 dní. Takže PNku hradí zamestnávateľ. Lekárka mi keď chcem ukončí PN-ku kedykoľvek keď budem chcieť.
A ináč keď si z BA zamestnajú ťa napr. v hociktorom callcentre alebo veď sú práce na polovičný úvazok aj na celý pre ZŤP občanov.
Ale ide o to: že keď ma zobrali a vedeli že mám ZŤP tak mi majú pripraviť aj podmienky pre výkon zamestnania, a to nepripravili / zaťažujú ma nadmernými hodinami/
pokial mas navyber aj ine pracovne miesto ktore myslis ze by ta mohlo tiez bavit tak by som isiel odtial prec len by sa za mnou tak prasilo...jedine co by ma v takej robote drzalo je to ze nemam zatial na vyber inu robotu a potrebujem peniaze...nic viac...ono sa hentak by sa nadriadena urcite spravat nemala
Urcite by som sa nenechala takto urazat a ponizovat. Ale na druhej strane ak mas tu pracu rada a bavi ta to, na tvojom mieste by som neodisla len kvoli nejakej zatrpknutej starej chudere. Ostan tam, ale maj svoju hrdost, ked ti zavola pocas pn ze mas ist do roboty, slusne jej vysvetli, ze ak o tom nevie, cez pn sa mas doma liecit Ber ju proste s nadhladom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
pocituje tlaky od vyššie postavených mala by uvážit svoje konanie voči tebe
2. pokial si na PN tvoja ulha je byt doma. Ak by prisla ku tebe kontrola a ty by si nebola doma tak je to tvoj problem. lebo nemas co cavargovat. Firma si ma zabezpecit vsetky nalezitosti.
ja by som nesiel. a tiez som drzitel ZTP. Ale velmi ma aj tak zaujima, kde a hlavne ake firmy zamestnavaju takychto ludi?
riaditeľ vedel že mám preukaz ZŤP. BUdem na PN len
6 dní. Takže PNku hradí zamestnávateľ. Lekárka mi keď chcem ukončí PN-ku kedykoľvek keď budem chcieť.
A ináč keď si z BA zamestnajú ťa napr. v hociktorom callcentre alebo veď sú práce na polovičný úvazok aj na celý pre ZŤP občanov.
Ale ide o to: že keď ma zobrali a vedeli že mám ZŤP tak mi majú pripraviť aj podmienky pre výkon zamestnania, a to nepripravili / zaťažujú ma nadmernými hodinami/