@14 az na to ze nie pred tyzdnom ale v oktobri a kupila mi to mama ach ano a jedna sa o sveter a pizamove nohavice plus supermrte prekvapenie v podobe smardlaveho kozmetickeho dove setu co som zdorazovala ze nic take nechcem, lebo vone si proste musim vyberat sama a tak toto vobec nevyuzijem :/
vsetko co som chcela a este aj navyse.a cely cas co som ovorila ze chcem auto, tato mi dal audinu sice iba maly model ale bude fajn na policke zaparkovana DD
oblečenie a slovník, ktoré som si kúpila aj tak ja moju Chloé pyžamko, ponožky, puzdro na mobil a od sestry voňavú sviečku vanilka-karamel hoc vie, že vanilku nemusím :/ ale som rada, že si na mňa spomenula s priateľom máme Vianoce vo štvrtok tak to sa teším oveľa viac.. on asi vymyslel prekvapenie
tento rok blbosti samé.. oblečenie bohužial žiadne, lebo som odmietala ísť s mamou na nákupy..teda vlastne nevyhla som sa pyžamu, županu a takých blbostiam, manikúru, nejaké nože na vyrezávanie, zase kopu naušníc, ktoré nosiť nebudem, peniaze, ale bohužial som zistila, že moja ma mama vôbec nepozná a nepočúva, kúpila mi knihu, ktorú som pre3 rokmi čitala. A dúfam ,že ten čo mi zobral samobil sa dneska z neho aspoň teší keď už mne to uplne ničí naladu.
a doma som dostal 4 sprcháče (možno sú tam aj nejaké šampóny, nekukol som ), Sims3 Cestovná Horúčka Sladkosti z Nemecka že Duplo a tak Botasky a ešte neprišli ale keď prídu tak budem mať ešte aj repráky
oblečko, kt. sa mi ani moc nepáči, lebo to si najradšej kupujem sama, voňavku, kt. smrdí a knihu, kt. sa mi nikdy nepáčila...tieto Vianoce sa moja mamička rozhodla, že mi darčeky nakúpi sama a nebudem si môc nič vybrať, a tak to dopadlo...vianoce v riti...áno som náročná a čo??!!
v porovnani s niektorymi ozaj vela.. 3 knihy, plyšaka, deku, teplaky, tenisky, kredit, 2 tacky, 2 šalky, zakladač, leginy.. a 2x los prasa v žite, a na jednom som vyhrala 50centov!
zajtra ešte niečo dostanem, ale ja sa teším skorej z toho, ako sa tešia z darčekov ostatní
btw @stenatko nepísala si niekde, že vianoce nemáte?
Až sa mi to nezdá.... papučky, ponožky, silonky, kozmetiku a potom, že z čoho som nesmierne nadšená náhrdelník, voňavku , activity... Teším sa ale na priateľa.. To bude môj najväčší...
Parfúm - Bruno Bannani, Košielku, papuše,linku,knihu - Hry o život -konečne ju mám doma (raz s nej budem čítať deťom ) 50ečiek pfu a iné drobnosti na ktoré si prevažne nepamätám
ja len mp3-jku a stačí mi .kovbojský klobúk síce nebol ale i tak som viac ako spokojný, nie som materialista každopádne boli to parádne Vianoce ako vždy.
Darčeky od ocka budem mať až za tyždeň. Od maminky mám už tyždeň.
Nejdem sem vymenúvať aké som dostala... Najviac ma potešilo foťáčisko a gigantické zrkadlo na ktorom som mala krásny odkaz... ♥ Mám tú najlepšiu starkú na svete,tieto Vianoce fakt za to stáli.
bežná klasia , rukavice čo sa hodí kedže ich stále potrhám za sezónu , novú lampičku nad stôl a nejaké peniaze nech si kúpim čo chcem , a kedže niesom lenivý tak si na väčšinu vecí zarobím sám
ked tak pozerám na niektoré komentáre tak som docela aj rád že sa snažím byť samostatný.
Knihy, topánky, najkrajšiu adidas mikinu, najkrajšiu mikinu dajakú Alchemy, sveter čo najviac hryzie, 3D puzzle Big ben (naši ma už vidia niekde v Londýne ) a pokladničku na ktorej je že "Každý môže byť šetrisaurus (celkom odhad " a ešte tam je napísané že "Miškadactyl"
Tieto Vianoce boli naozaj fantastické Asi najviac ma potešila originál platňa Beatles + veľký plagát a ešte ďalšie také super vecičky ako napr. tričko Johnny Cash a pod. môj Ježiško vie presne, čo ma poteší
pyzamo, knihu 101 scifi filmov, lego star wars, wow stolnú hru, metrovú trampolínu, voňavku a mudlo porsche trápny notes a budík o veľkosti 5cm
ps: ak niekto máte android tak si stiahnite nie z google play ale z uložta blackmarket vo formáte apk a máte všetko aj plné verzie z google play zadarmo, nič sa neplatí a žiadne vírusy používam ho už rok.
lístok na muse v Paríži, origin of symmetry tričko, úžasný ponorný mixér, zebrové DVDčko, pyžamko, čajíky, nejakú kozmetiku a koooopu peňazí.. a ešte som nebola u tatka, teším sa čo od neho dostanem
jáj boli štedré vianoce od rodičov veľa oblečka hlavne značky lonsdale vidno že nakupovali cez internet nike tenisky tepláčky adidas od bračeka mp4 + krásne fialové sluchátka od tety krásnu šatku od sestrenice krásneho plyšáka s britskou šatkou z Anglicka ,milka salónky , kravinky ... Ale najkrajší darček ♥ prívesok s mažoretskou paličkou ♥
diár, prívesok na klúče v tvare dráčika (zelený!!!) ktorý keď sa zamkne tak svieti a vrieska (takéto prekvapko a potešenie na vianoce som už pár rokov nemala!!! a mätový sirup... a ja som si darovala ceruzky a papier za veľa peňazí
to je moje čo ma najviac potešilo...a potom ponochle, osušky, mikinu, čelenku a tričko čo mi babka dala z jej mládi pred asi dvoma rokmi ale zabudla som ho tam ozaj...a lampu ktorá sa musí poskladať... lež kokot pobral všetky skrutkovače a s onými kombinačkami mi to nejde tie prďavé šrobiky odšrobikovať a našrobikovať
kopec obrovskych zabalenych krabic previazanych farebnymi stuhami. nvm, na co mi to ma akoze byt. navyse su tazke, ako v nich nieco bolo, cize sa ani nedaju moc prenasat ô___ô
@kuvincik lovecraft je najnudnejsi spisovatel, akeho som kedy cital. vobec nepouziva priamu rec. CELE poviedky su len 1 velky, priam nekonecny opis prostredia. inak sa tam nedeje nic. len opis opis opis. a kazda 2. veta je o tom, ako je cosi nepredstavitelne a neopisatelne hrozostrasne a desive
Kozmetiku, sveter, rukavice, ponožky, uštrikovaný šál, presne taký som chcela (ďakujem za námahu :- , klieštiky na mihalnice, notebook(ten som dostala už v októbri keď sa mi pokazil ten,čo som mala predtým) a peniažky.
Od kamarátky: pekný diárik a akvarelové farbičky, juchúúúú (len neviem, kedy si na kreslenie spravím čas )
Od babky: teplé chlpaté ponožky (na doma) a tričko, ktoré ešte neviem, či mi bude dobré
Od svokry: kuchársku knihu, spolu s manželom obliečky a ešte pre mňa set hyg. potrieb v krááásnej reebok fialovej taške Juchú
Nechcem znieť nevďačne, ale čakala som holici strojček venus a voňavku, to mi jediné chýba Ale nevadí, všetky darčeky ma potešili...a zachvíľu mám narodky
voňavku (moja zlatá Taylor Swift ♥), knihy - Snehuliak a Jeden deň, poukážku do Panta Rhei, slúchadlá, kozmetiku, ponožky (of course , kulmu, externý disk, šperkovnicu, kabelku, náušnice, rukavičky, pulover a 30 eur v tomto: » 9gag.com/gag/6171131... (po dvoch hodinách intenzívneho snaženia už šťastne odpočívajú v mojej peňaženke Ježiško sa musel asi zblázniť tento rok, radšej som išla pekne na polnočnú aby si to nerozmyslel náhodou
Ježiško ma potrápil ľudia, dostala som Replay hodinky a pár vecí od Chanellu...a akési vonné sviečky, soli, kozmetiky kopec, a Belgické pralinky...ale kto to Ježiškovi vráti..lebo aké prímané také vracané Musím začať myslieť nato, ako mu to splatím..a to len v dobrom .... Vytiahol sa vo veľkom, tak teraz sa musím vytiahnuť ja...:o
Skvelé pyžamko,kozmetický balíček,čistenie na notebook,peniaze,skladaciu nákupnú tašku do tesca , papučky,náušnice,sadu čajíkov lebo ich mám veľmi rada,telový krém, a od priateľa - paletu 120 očných tieňov a dokonalú mikinu vybitú špicatými hrotmi a + sestre má prísť pre mňa ďalší darček,tak som zvedavá
Krém na ruky, pozdrav (ručne vyrobený ale krásny), fixy, diár, gumičky (sláva, tá moja stará už dochádzala a niekdy sa mi nechce ísť kupovať gumičky), a to hlavné...to neuhádnete...PONOŽKY! Myslím, že kto nedostame na Vianoce min. jedny ponožky, nezažil tie pravé Vianoce
@kosay hej, Call of Cthulhu je v prvej z tých kníh... ale jedna dlhá poviedka/novela je rozdelená na 2 časti... prvá časť je v jednej knihe, druhá v druhej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
160 komentov
a
Penu na holenie , to ma velmo potešilo , akurát mi včera došla.
aspon,ze po dvore sa nam srnky prechadzaju...(nemame zadny plot)
@assasins Veď to máš jedno nie? U nás by si bol rád keby si dostal storočnú ojazdenú zhnitú ružovú škodovku. A môžeš si ho dať prestriekať.
@mimu ty si fakt musela poslúchať.
@kuvincik Lovecraft je paradny!
pyžamo, šál -juchúú. tričko, slúchadlá a 25 ečiek
ale ja si kupím inak dúfam, že aj ten svätý pokoj bol niekde zabelý, lebo inak všetko reklamujem
ale i tak, vy si ich vsetci rozdavate tak skoro?
A inak som dostal ponožky Cegečka, boxerky, tielka
ravrrr
a doma som dostal 4 sprcháče (možno sú tam aj nejaké šampóny, nekukol som ), Sims3 Cestovná Horúčka Sladkosti z Nemecka že Duplo a tak Botasky a ešte neprišli ale keď prídu tak budem mať ešte aj repráky
svetrík
motýlik
a neskôr budem riešiť lyže
zajtra ešte niečo dostanem, ale ja sa teším skorej z toho, ako sa tešia z darčekov ostatní
btw @stenatko nepísala si niekde, že vianoce nemáte?
knihu o cestovinách.. nechápem načo mi bude, ked si raz za rok uvarím jedny pojebané špagety
podprsenku
pančušky /lebo ich nemám po kokot, vobec./
ponožky /k tomuto sa ani nevyjadrujem,tých mám ešte viac po kokot ako pančušiek+sú dlhé, a ja nosím len členkové/
Pokrové karty.. akoby som mala s kým hrať poker. -.-
A jediný normálny darček.. kartu do posilky
Som nevďačná, viem
A ešte od @nattalie kefu na vlasy Hello Kitty
Nejdem sem vymenúvať aké som dostala... Najviac ma potešilo foťáčisko a gigantické zrkadlo na ktorom som mala krásny odkaz... ♥ Mám tú najlepšiu starkú na svete,tieto Vianoce fakt za to stáli.
ked tak pozerám na niektoré komentáre tak som docela aj rád že sa snažím byť samostatný.
ps: ak niekto máte android tak si stiahnite nie z google play ale z uložta blackmarket vo formáte apk a máte všetko aj plné verzie z google play zadarmo, nič sa neplatí a žiadne vírusy používam ho už rok.
zišli sme sa "celá" rodina.....19kusov takže ja som spokojný ako nikdy
od starkého
a v jednej súťaží som vyhral sadu pier
a to si nevymýšlam
Na 2. stranu na telesnej som väčšinou jedina ktora ma antiperspirant, tak spolužiakčy tvrdia že to preto aby mi mali ďalej čo míínať
och a prilbu na lyžiarsky.
ponožky, ktorým sa veľmi teším
palčiaky
dlhé tričko na snowboardovačky
prívesok so sovičkou
a zrkadlovku
...som najviac spokojná s Vianocami
Teda aj iné veci, ale žehlička je top!
to je moje čo ma najviac potešilo...a potom ponochle, osušky, mikinu, čelenku a tričko čo mi babka dala z jej mládi pred asi dvoma rokmi ale zabudla som ho tam ozaj...a lampu ktorá sa musí poskladať... lež kokot pobral všetky skrutkovače a s onými kombinačkami mi to nejde tie prďavé šrobiky odšrobikovať a našrobikovať
ale ináč ako darček beriem to ,že mi zaplatia prihlášky na VŠ
ja som dostala tepláky, ponožky, pančuchy, kozmetiku, knihu, peniaze, legíny, mikinu, soľnú lampu a zápisník
Od manžela: vodná fajka s príslušenstvom, juchú!
Od kamarátky: pekný diárik a akvarelové farbičky, juchúúúú (len neviem, kedy si na kreslenie spravím čas )
Od babky: teplé chlpaté ponožky (na doma) a tričko, ktoré ešte neviem, či mi bude dobré
Od svokry: kuchársku knihu, spolu s manželom obliečky a ešte pre mňa set hyg. potrieb v krááásnej reebok fialovej taške Juchú
Nechcem znieť nevďačne, ale čakala som holici strojček venus a voňavku, to mi jediné chýba Ale nevadí, všetky darčeky ma potešili...a zachvíľu mám narodky
o_____O
Od tety : tričko,mikina,šampon,sprchovy gel
Od rodičov pre vianocami-to sa rata ako plusovy dar : śaty,topanky,legíny
A možno niečo ale už si nepametam