Je ešte len ráno a mňa rovno autobusár ktorý vidí že utekám na ten bus o život a jak už sa rozbiehal tak naňho mávam a ten hajzel mi ešte odkýve naspäť
brat, doprava, moje vlasy, fakt ze neviem najst webkameru, movie maker stary aj novy, fl studio a este ma len vytoci cesta k doktorke a potom cakanie u doktorky
že som chorá.ale nenormálne..že celý deň musím sedieť v posteli,čajíčkovať a cpať do seba ráno aj večer humusné antibiotiká..že mám kontakt s ľuďmi iba cez ten poondiaty fejsbúk,že neviem nikoho objať a živo sa porozprávať.že zajtra nepôjdem do Rév klubu na drum a nestratím sa vo farebných svetlách a hudbe.
a že túto nečinnosť v postely musím trpiaeť až do konca budúceho týždna.
..jaj a aj to že nám vypli elektrinu,neviem do kedy a mne sa o chvílu vypne notebook
ista pridrbana zenska na jeepe, ktora mi skoro vletela do boku auta, pretoze je asi prilis obmedzena aby vedela, ze auto ked stoji na vedlajsej, tak sa nema rozbehnut kedy sa mu zachce, ale ma pekne-krasne stat a cakat kym bude mat prednost.......
neschopná blondína, ktorá nevie poslať peniaze cez internet banking, jedna čiernovláska, ktorá si nie je schopná kúpiť farbu do tlačiarne a otravuje ma s tlačením už od začiatku semestra, a jeden modrooký z nepublikovateľných dôvodov
to ráno si idem k lekárke pekne na deviatu, sedím tam hodinu len tak.. to že nestíham na brigádu, lebo vonku fúkalo akoby tornado malo prísť a že som mala manko 0,17 € na riť!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
lol potesi
--
mna hned z rana ako zady den moj nadriadeny v praci ..
a že túto nečinnosť v postely musím trpiaeť až do konca budúceho týždna.
..jaj a aj to že nám vypli elektrinu,neviem do kedy a mne sa o chvílu vypne notebook
skoro ma jeblo dnes, dementny soferi
@1
preboha to kde byvas? mam pocit že aj mne to raz taky chuj urobil