často...ale je to skorej citová prázdnota, že nedokážem nič cítiť, že mi je jedno či sú veci morálne dobré alebo zlé...že mi je potom už všetko jedno... no nejak som ich zrušila sama neviem ako...možno dúfam, že to raz prejde samo od seba alebo, že sa to nejak spraví a tak s tým žijem....normálne ráno vstanem..divné pocity, rozptýlenie od niektorého s kamarátov a zasa späť, ale snažím sa aj kv§li ostatným...
@adinqa tak ale je to aspoň nejaká zmena, že cítiš aspoňniečo, si rpecitlivená...plačeš a nevieš prečo....ale keď dostanem stav, že nie som schopná ničoho....divné
Viem co to je, ja som to tiez mala, az rok a uplne som necitila nic ani k rodine ani k nikomu ani nicomu....doteraz neviem co to bolo ale naucila som sa ze je to pocit smutku a ten musim dorovnavat pocitom stastia....a ako som sa toho zbavila?ja neviem, zacala som sa poriadne ucit do skoly,....jednotky boli pre mna nejakym doplnovanim stastia, vzdy som si vyberala moznosti pre mna lepsie a nezavislo od druhych......proste ja si myslim ze nemas dost stastia alebo sa na teba nahrnulo naraz nestasnych udalosti alebo zijes stereotypnym ziwotom ze wsetko robis presne tak ako wcera alebo mas privela stresu.porozmyslaj nad tym co bi ti urobilo radost, daj niekomu darcek,pomoz dakomu alebo urob nieco co ta naplni pocitom stastia ale necakaj to bude zo dna nan den take iste ako predtym......pomaly a hlavne nestracaj nadej, stastia nikdy nie je dost........dufam ze ti toto pomoze pretoze ja viem ze ten pocit je hrozny a ani spolocnost mi nepomahala tak som sa zavrela medzi styri steny a plakala som ale toto NIEJE riesenie
Mala som takéto divné pocity posledné dva či tri týždne, ale potom som si vstúpila do svedomia, vynadala som si, že som hlúpa, ked´ sa tvárim ako najnešťastnejší človek na svete a zaoberám sa blbosťami a pritom je vlastne všetko dobré... Začala som sa tešiť na nadchádzajúce akcie, ale aj zo žltého lístia čo šuchoce pod nohami a radšej sa usmievam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
nehul
vyhodil by som polovicu pečene, ľadvín, pľúc a hnusných čeriev...........filip
ja toho cítim veľa, ale keď neviem ktorý presne je ten pocit prázdnoty, tak ti neporadím..
zaručujem, že ak toho budete mať veľa, takéto veci zmiznú.
nastastie som sa z toho dostala, bolo to len prechodne obdobie .. obklopuj sa ludmi ktorych pritomnost ta tesi