pre mňa noťas. celkom dosť cestujem medzi mojimi dvomi miestami pobytu, niekedy cestujem aj viac a bohiužiaľ si ho musím zobrať napríklad kvôli štúdiu či práci a je to pre mňa jednoduchšie, ako brať so sebou USB a tlačiť sa niekomu na PC.
aj aj. Doma určite počítač na spracovanie grafiky/hudby/videa alebo aj na pozeranie filmov. A notebook skôr na internet a kancelárske práce mimo domova.
Mám oba... Ale asi skôr mi vyhovuje počítač... Je to už viac menej starý šrot, ale mám k nemu taký nejaký osobný vzťah... A mám tam veľa súborov ktoré v notebooku nemám....a nece sa mi to presúvať....takže tak nejako
Jednoznačne notebook... Milujem keď môžem chatovať aj keď som vo vani, pred spaním a keď mi mama vypne net, stačí mi vybehnúť na chodbu a napojiť sa na suseda... Najradšej by som ho vláčila všade so sebou ... ach no dobre už zo mňa hovorí závislosť...
pre mna jednoznacne desktop... mozem tam menit komponenty, pretaktovavat, kontrolovat kazducky voltik a mhz. plus je urcite vykonnejsi, a brat ho nikde nepotrebujem, to by som si zaobstaral notebook.
PC. pre mňa a pre moje potreby momentálne. hlavne sa mi lúbi jak si všetci teraz tie hračkárske pičoviny za 400€ aj s vistou kupujú a potom sa velice čudujú čo sa im to rozpadá
jedine ak tak by som bral netbook, lebo keby že si mám brať noťas tak už riadny a to by mi bolo asi aj 800ečok málo a to je dosť oproti desktopom s cca rovnakým výkonom
Závisí od mnohých vecí,koľko si ochotný investovať,čo na ňom chceš robiť,kde ho chceš používať a podobne.Pred rokom som bol v podobnej situácii a náš profesor mi jednoznačne odporučil notebook.
máme doma dva notebooky a dva počítače...aby mal každý svoje...rodičia na notebookoch a ja s bratom počítače.. a jednoznačne by som to nemenila... počítač nadovšetko
podla mna je lepsi ovela ovela ovela notebook...mosem s nim st kde len chcem...nemusim sediet na stolicke a kcit sa..vezmem ho do postele a Chatujem-.výýbornáá vééc..JA este ten malickýý máám...asus eee pc
Na co ho chces...na hry stolovy PC a tak na pracu notebok......a ak chces jedno tak kup herny notebook(ale setri si minimalne 1500 eur a chces daco poriadne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
137 komentov
mam aj pc aj notas... a neviem..kazdy jeden ma vyhody
buka skor len na take surfovanie ked sa mi nechce sediet pri kompe alebo pozeram film na pc a chcem ist na net
ae rypem sa radsej a robim upravy v stolnych kompoch
» www.birdz.sk/webka/lordmmx/f...
za ten isty peniaz mas lepsi PC nez notas