pred takou hodinou som bola normálne na pc a počítač z ničoho nič zhasol. Najprv som si myslela, že vyrazilo elektrinu alebo ju vypli, lebo to vyzeralo presne tak, ale všetky spotrebiče išli dalej.
skúšala som ho aj vypnúť a znovu zapnúť, ale vôbec
aj mne sa to stalo.. zdroj to nezvládol,vypadol a stiahol so sebou aj matičnú dosku. mala by si to dať niekomu pozreť ale asi sa ti radšej oplatí kúpiť nový komp. bo ti mohli zhorieť aj viaceré komponenty..
(nemusí to byť až také vážne ale predpokladám..)
je mi ťa úprimne ľúto. ja som vtedy mal infarktové stavy
@cinko a sak zdroj ma v sebe poistku aby vyboj nepresiel dalej do maticnej... no zalezi co sa tam posralo no
ja som mal podobne ze som jedno rano chcel nastartovat komp a nic kedze mi na maticnej nesvietila zelena kontrolka tak som vedel ze nieco je zo zdrojom
@cinko no uvidím čo mi povedia ale nemám vysoký limit, ktorý som ochotná dať na opravu, lebo ten počítač bol jeden z tých lacnejších, treba mi tam aj externý disk, je tam aj vista, s ktorou nie som spokojná, takže ak by oprava stála veľa, nedám to opraviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ak nepojde ani potom tak mas 2moznosti bud doska alebo zdroj
(nemusí to byť až také vážne ale predpokladám..)
je mi ťa úprimne ľúto. ja som vtedy mal infarktové stavy
ja som mal podobne ze som jedno rano chcel nastartovat komp a nic kedze mi na maticnej nesvietila zelena kontrolka tak som vedel ze nieco je zo zdrojom