@majkkkk myslíš že "nové hry" je dostatočne presný termín? a že každá hra má rovnaké hardvérové nároky? v oboch prípadoch sa mýliš.
príklad: na mojom notebooku, HP ProBook 4730s má Assassin's Creed 2 na najnižších detailoch a s nižším ako natívnym rozlíšením tak medzi 12-20 FPS, a všelijako to kolíše. Assassin's Creed 3 na natívnom 1600x900 na štandardných detailoch beží na tom istom stroji absolútne plynule.
záver: tvoja otázka je neúplná a nesprávne položená. a položená na zlej stránke. napriek jej neúplnosti a nesprávnemu položeniu ti na ňu pravdepodobne na nejakej špecializovanej stránke budú vedieť odpovedať.
a este jedna vec, Fortron zdroje su kvalitne ale casto maju jebnute ventilatory, ktore casom zacnu byt hlucne, uprednostnil by som seasonic, alebo enermax ak chces tichy zdroj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
CPU: Intel Core i5 - 3470 3,2GHz Intel HD 2500 + virtualizácia
MB: Gigabyte H77-DS3H
Ram: 4gb (2x2) Kingston 1600MHz Limited edition CL7 XMP
HD SSD 2,5 128Gb OZC Vertex 4 - čítanie až 560MB/s, zápis až 430MB/s (Vertex 4 - špička od tejto značky)
Graf Karta: Gigabyte nVidia Geforce 550GTX Ti 1gb (192)1x HDMI 1x DVI 1x D-Sub
Zdroj: Fortron Hexa 500W
príklad: na mojom notebooku, HP ProBook 4730s má Assassin's Creed 2 na najnižších detailoch a s nižším ako natívnym rozlíšením tak medzi 12-20 FPS, a všelijako to kolíše. Assassin's Creed 3 na natívnom 1600x900 na štandardných detailoch beží na tom istom stroji absolútne plynule.
záver: tvoja otázka je neúplná a nesprávne položená. a položená na zlej stránke. napriek jej neúplnosti a nesprávnemu položeniu ti na ňu pravdepodobne na nejakej špecializovanej stránke budú vedieť odpovedať.
@exminutes chujovina jak mraky, uz za 800 by som ti vyskladal gamerske pc