Mohli by ste mi odporučiť nejaký poriadny herný počítač. Totálnu pecku! Na cenu srať. Všetko top, od grafiky, RAMky, a ja neviem čo tam ešte je ... Danke.
@hovnovhlave ja viem
RAM-ka aká najviac sa dá kúpiť?
Alebo grafika?
najväčší Procesor?
Alebo ešte vnútorná pamäť.
Nevyznám sa v tých počítačových termínoch
@samtord no to vidím, že sa tak trochu nevyznáš... napr. vysvetli mi, čo si mal na mysli pod pojmom "najväčší Procesor"? - ako najväčší? taký, čo sa mi ani cez dvere nebude zmestiť?
8 jadrový procesor je blbosť, pretože momentálne sú všetky také, že majú nízku frekvenciu a to na hranie nevyužiješ, kedže väčšina moderných hier využíva minimálne 2jadrá, maximálne 4jadrá s vyššou frekvenciou. Tak si kúpiš Intel Xeon, ktorý má 8 jadier a 2GhZ frekvenciu a môžeš si s ním vytrieť max tak riť, pretože i5ka a i7ka so 4jadrami a frekvenciou cez 3GhZ ti urobí lepší výkon ako toto. Xeon sa používa momentálne len na stabilitu internetových a iných serverov. 32 GB ram sa myslím že dá zohnať, ale budeš si musieť priplatiť aj za matičnú dosku, 4gb grafická karty sú v pohode, len musíš natrafiť na správnu, ako fanúšik Nvidie ti odporúčim nejakú GeForcku. + Keď chceš také namakané PC tak odporúčam vodné chladenie, aby ti to náhodou nezhorelo.
@samtord dosť málo údajov aby som ti povedal čo i len približnú cenu... napr. si zoberme tú RAM 32GB - tam ide aj o to na akej frekvencii pracuje... a práve preto ti môžem len za RAM pamäte povedať, že si môžeš zaplatiť 100€ ale za takú lepšiu z rovnakou kapacitou môžeš dať aj 300€... tam je dosť veľký rozdiel a preto ti nedokážem s toľko málo údajov povedať približnú cenu...
a čo sa týka procesoru - nemôžeš pozerať tiež len na počet jadier... veľa 8 jadrových procesorov môže byť o dosť menej výkonnejších než kvalitná štvorjadrová i7-čka (tú mimochodom odporúčam)...
no ja neviem, môžem ti skúsiť pomôcť pri skladaní PC ak chceš... napíš TS-ku ak máš záujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
RAM-ka aká najviac sa dá kúpiť?
Alebo grafika?
najväčší Procesor?
Alebo ešte vnútorná pamäť.
Nevyznám sa v tých počítačových termínoch
Aurora je dobrá. Pochopitelne by sa dali poskladať aj lepšie, ale do toho by si zbytočne investoval.
taká menšia zostava spravená k BF4
» www.tichepc.sk/Galeria%20zosta...
a čo sa týka procesoru - nemôžeš pozerať tiež len na počet jadier... veľa 8 jadrových procesorov môže byť o dosť menej výkonnejších než kvalitná štvorjadrová i7-čka (tú mimochodom odporúčam)...
no ja neviem, môžem ti skúsiť pomôcť pri skladaní PC ak chceš... napíš TS-ku ak máš záujem...